Έκλεψαν όχημα και έκαναν βόλτες-Τους καταδίωξε η Αστυνομία, συνελήφθη ένα πρόσωπο

Στη σύλληψη 23χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα γύρω στις 10μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας, έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο που κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού, να σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο, ο οδηγός του οχήματος παρέλειψε να σταματήσει και αναπτύσσοντας ταχύτητα προσπάθησε να διαφύγει. Τα μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν το ύποπτο όχημα, το οποίο από τους αριθμούς εγγραφής του, διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο από το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα ο οδηγός του αυτοκινήτου, σταμάτησε σε δρόμο της Λεμεσού και τα δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτό προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να ανακόψουν και να ακινητοποιήσουν τον ένα από τους δύο. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 23χρονο, ο οποίος ήταν συνοδηγός στο όχημα.

Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η Ρέξαμ θέλει τον Έρικσεν με φόντο την άνοδό της στην Premier League
«Άδικη η τιμωρία του Μέσι από το MLS, ελπίζω να μην επηρεάσει την ανανέωση του συμβολαίου του»
Γιαζίτζι και Γιάρεμτσουκ έκαναν αυτό που ξέρουν καλά
Τα δάκρυα του Αρναούτοβιτς για τον χαμό του Μιχαΐλοβιτς κατά την παρουσίασή του στον Ερυθρό Αστέρα
Χρειάστηκε μόλις ένα ματς για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του κυρίαρχου των αιθέρων ο Ρέλβα
Ο Φουρνιέ προπονήθηκε στο Μόναχο και ευχαρίστησε την Μπάγερν για τη φιλοξενία
«Ανεπίτρεπτο ότι δεχτήκαμε δύο γκολ, θα είμαστε διαφορετική ομάδα στο δεύτερο ματς»
Ανακοινώθηκε από την Παρτίζαν ο Σέικ Μίλτον
Θρίαμβος της Σαχτάρ στην Κωνσταντινούπολη με τεσσέρα κόντρα στην Μπεσίκτας
Τα αποτελέσματα μετά την ολοκλήρωση των πρώτων αγώνων στον δεύτερο προκριματικό του Conference