Τι μπορεί να κρατήσει ο ΑΠΟΕΛ από το Παπαδόπουλος και οι παίκτες που ξεχώρισαν

Mπορεί το ντέρμπι στο Αντώνης Παπαδόπουλος να άφησε τον ΑΠΟΕΛ να φέυγει παραπονεμένος από το γήπεδο, γιατί δεν πήρε βαθμό, αλλά και γιατί όπως υποστηρίζει αδικήθηκε σε φάσεις του αγώνα, ωστόσο οι γαλαζοκίτρινοι είχαν πολλά θετικά στοιχεία τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούν και να χτίσουν πάνω τους. 

Για παράδειγμα, η εμφάνιση ποδοσφαιριστών που αποτελούν βαρόμετρο για την ομάδα, όπως ο Γκιόργκι Κβιλιτάια, μόνο χαμόγελο μπορεί να αφήσει στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ που θα σκέφτονται το παιχνίδι. 

Ο Γεωργιανός θύμισε κάτι από τον περσινό Κβιλιτάια, που κατέβαζε τη μπάλα στο κέντρο, μοίραζε παιχνίδι και σκόραρε, όποτε βρισκόταν μπροστά από την αντίπαλη εστία. 

Σίγουρα, αν δεν ήταν ο Λόρια στο πρώτο μέρος, ίσως ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ να έβρισκε και δεύτερο γκολ, κάτι που θα άλλαζε τη ροή του αγώνα. 

Απ' εκεί και πέρα, με θετικό πρόσημο αξιολογείται η περίπτωση του Λέο Νατέλ, ο οποίος όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, διακρίθηκε στον αγωνιστικό χώρο και έβαλε δύσκολα στην άμυνα της Ανόρθωσης. 

Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που επίσης δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του, είναι ο Λούκας Σόουζα, ο οποίος τρέχει αδιάκοπα στο κέντρο κι αν ο Σωφρόνης Αυγουστή βρει χημεία μεταξύ του Βραζιλιάνου και του Νταoυσβίλι, ο οποίος επίσης μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας της Λευκωσίας. 

Τέλος, ο Σαμπάλα ήταν πολύ καλός, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, που μαζί με τον Νατέλ προκάλεσαν ανησυχία στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο στη συνέχεια έσβησε τις μηχανές. Σίγουρα, εάν ο Αργεντίνος πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, θα μπορέσει να προσφέρει στο αριστερό άκρο του ΑΠΟΕΛ. 

Είναι δεδομένο πως υπήρξαν και παίκτες που υστέρησαν, όπως είναι ο Μάριους Λουντέμο, ο οποίος φέρει τεράστια ευθύνη στο πρώτο γκολ της Ανόρθωσης, όταν δεν κατάφερε να απομακρύνει σωστά τη μπάλα, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στον Αρτυματά και μετά στα δίκτυα.

Άλλος αρνητικός πρωταγωνιστής, ήταν ο Ντανίλο, που πέραν ενός σουτ που έπιασε από το ύψος της περιοχής του Λόρια, δεν κατάφερε να απειλήσει ξανά την εστία των κυανολεύκων. 

Σίγουρα, ο ΑΠΟΕΛ χρήζει άμεσης και μεγάλης βελτίωσης, ωστόσο ο κόσμος των γαλαζοκιτρίνων μπορεί να κρατήσει την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και να χτίσει πάνω σε αυτή για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όμως, ο Σωφρόνης θα πρέπει να βρει άμεσα τον τρόπο να επιστρέψει η ομάδα του στα θετικά αποτελέσματα, γιατί όσο περνούν οι αγωνιστικές, ο πρώτος στόχος που είναι το πρωτάθλημα, απομακρύνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Το αντίο του Γαλανόπουλου στον ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε και επίσημα το ενδιαφέρον του για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σταύρος Δημοσθένους
Κρίσιμα τα επόμενα 24ώρα για την Ανόρθωση-«Δεν ζητούμε ελεημοσύνη, ζητούμε πίστη, συμμετοχή και ευθύνη»
Το μήνυμα Καραπαττάκη στον κόσμο της ΑΕΚ-«Πέσαμε, σηκωθήκαμε και είμαστε ξανά εδώ»
Παρελθόν από τον Άρη ο Μπράουν
Κρις Τριανταφυλλίδης για επαφές με επενδυτές-«Έχω οδηγίες αν κλείσει η συμφωνία, να ζητήσω επίσημα αντίγραφα»
Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ο Ελ Αραμπί
Το πάρτι μετά την απονομή με Dimitri Vegas και Σάκη Ρουβά στο Στέλιος Κυριακίδης (pics)
Ο πρόεδρος της Πάφος FC Roman Dubov σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη-«Αυτή είναι η επενδυτική μας φιλοσοφία»
Άνοιξε τα χαρτιά του ο Πετρίδης για τους επενδυτές-«Σε προχωρημένο στάδιο η συμφωνία, απομένουν τα έγγραφα»