Πήρε την pole, αλλά ξεκινάει 11ος στην Τουρκία ο… άνεμος Χάμιλτον

Άπιαστος στην Τουρκία ο Λιούις Χάμιλτον! Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν ο ταχύτερος όλων, παίρνοντας την pole position.

Παρόλα αυτά, λόγω της αλλαγής κινητήρα θα του επιβληθεί ποινή 10 θέσεων και στον αγώνα της Κυριακής θα ξεκινήσει από την 11η. Ο Χάμιλτον ήθελε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ώστε να μην εκκινήσει αύριο από χαμηλή θέση και το πέτυχε.

Κάπως έτσι, ο Μπότας που τερμάτισε δεύτερος θα επωφεληθεί και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση, ενώ δίπλα του θα είναι ο Μαξ Φερστάπεν. Λεκλέρ και Γκάσλι θα βρεθούν στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης, με τους Αλόνσο, Πέρες στην τρίτη.

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Νόρις, Στρολ, Tσουνόντα και Φέτελ, ενώ… πανηγυρικό χαρακτήρα είχαν τα δοκιμαστικά για τον Μικ Σουμάχερ που για πρώτη φορά πέρασε στο Q2 αλλά δεν κατάφερε να μπει και στην δεκάδα, τερματίζοντας στη 14η θέση.

Δειτε Επισης

Κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου ο Ολυμπιονίκης Γιανίκ Ανιέλ
Στο Εθνικό Στάδιο Στίβου - ΓΣΠ στη Λευκωσία το επόμενο διήμερο τα «63α Μάτσεια»
Η τοποθέτηση ΚΟΑ για τη διαχείριση του Κολυμβητηρίου Λευκωσίας-«Αποστολή μας να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον»
Ζήστε τη μαγεία της Eurovision με πληθώρα στοιχηματικών επιλογών στη Fonbet
ΒΙΝΤΕΟ: O Τζόκοβιτς εγκαινίασε νέο γήπεδο στο Βελιγράδι στον ίδιο χώρο που έπαιξε για πρώτη φορά τένις
Τρίτη μέρα χωρίς κούρσα στο Παγκόσμιο του Qingdao, όπου βρίσκεται ο Κοντίδης
Η Εθνική Κύπρου στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA 2027
Αρχίζουν οι τελικοί στην Basket League ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κεραυνό
Απίθανος Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω πιο σκληρό παιχνίδι στο NBA και περισσότερο... bullying» (vid)
Για δεύτερη μέρα δεν έγιναν ιστιοδρομίες στο Qingdao λόγω καιρού