Όλα δείχνουν… ρήξη στις σχέσεις Καραβίδα-Πρόδρομου

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Δόξα, για τον μεταξύ τους αγώνα στο Μακάρειο στάδιο, με τις δύο πλευρές να ανταλλάζουν πυρά για αρκετές φάσεις του αγώνα, στις οποίες θεωρούν ότι αδικήθηκαν.

Η κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων, είναι ίσως και η πρώτη στα χρονικά, αφού πάντα ΑΠΟΕΛ και Δόξα είχαν πολύ καλές σχέσεις, κάτι που ίσχυε και για τους προέδρους τους Κώστα Χριστοδούλου και Πρόδρομο Πετρίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέο χτύπημα από τη Δόξα-Η σύγκριση δύο γκολ και τα καρφιά σε βοηθό και VARίστα

Αυτή η καλή σχέση, φαίνεται να μην υφίσταται πλέον, ιδίως μετά τον τελευταίο αγώνα μεταξύ τους, όμως δεν αποκλείεται αυτό να ξεκίνησε από προηγουμένως και η αιτία να μην ήταν ο συγκεκριμένος αγώνας.

Το κατά πόσον Πρόδρομος Πετρίδης και Κώστας Χριστοδούλου θα αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους, αυτό θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φωνάζει για γκολ του ΑΠΟΕΛ η Δόξα-Άμεση απάντηση από τους γαλαζοκίτρινους

Οι δηλώσεις, οι αναρτήσεις και ο… πόλεμος

Σημειώνεται ότι μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος εξέφρασε σφοδρά παράπονα για τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Φωτίου, εστιάζοντας στη φάση που κέρδισε πέναλτι η Δόξα, όπως και στο ακυρωθέν γκολ του Λούκας Σόουζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεσπάθωσε ο Πετεβίνος-«Νέα εφεύρεση το πέναλτι της Δόξας, λοξή γραμμή για οφσάιντ»

Το ίδιο βράδυ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, σε ανάρτησή του στο Twitter, έγραψε «στην πρώτη φάση, το αέτησιο μάτι, είδε offside που δεν υπάρχει. Στην δεύτερη φάση (επίτευξη γκολ μέσω πέναλτι, με επιθετικό 2 μέτρα εντός περιοχής) το VAR πρέπει να παράγγελνε τα γνωστά σουβλάκια. Ο διαιτητής έβλεπε…άλλου».

Και συνέχισε γράφοντας, «στην φάση του πέναλτι, ποια αόρατη δύναμη μιλάει στον διαιτητή για να γυρίσει πίσω 7 δευτερόλεπτα μετά την «παράβαση» και να υποδείξει επαφή που από τις επαναληπτικές προβολές, δεν βλέπει κανένας; Η εικόνα και ο ήχος μάρτυρες».

Η Δόξα, δεν απάντησε στα πυρά, ωστόσο το πρωί της Κυριακής σήκωσε το γάντι και ανήρτησε φωτογραφία από τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης, αφήνοντας αιχμές για χέρι του Καρώ, πριν το δεύτερο γκολ του ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έ(x)ασε τη μεγάλη του ευκαιρία ο ΑΠΟΕΛ-Πονοκέφαλος η διαιτησία

Στην ανάρτησή της, η Δόξα έγραψε, «τα συμπεράσματα δικά σας».

Σχεδόν άμεσα, ο ΑΠΟΕΛ σήκωσε το γάντι και απάντησε στη Δόξα, με ανάρτησή του στο Twitter.

Όπως έγραψε ο ΑΠΟΕΛ, «μετά διερωτόμαστε πως γίνεται να βλέπουμε τέτοιου επιπέδου διαιτησίες. Η Δόξα βλέπει σε αυτή την φάση χέρι. Ευτυχώς που δεν είχαμε και εδώ καμία εφεύρεση όπως στις υπόλοιπες φάσεις. Τα ανώτατα δώματα της ΚΟΠ έχουν βγάλει τα δικά τους συμπεράσματα ή ακόμα;»

Η Δόξα, λίγη ώρα αργότερα απάντησε εκ νέου, με νέα ανάρτησή της, στην οποία ανέβασε φωτογραφίες από το πρώτο γκολ του ΑΠΟΕΛ και το συνέκρινε με το γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, στο παιχνίδι της Ανόρθωσης με την ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα.

Όπως λέει η ομάδα της Κατωκοπιάς, «ΔΟΞΑ – ΑΠΟΕΛ, ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΕΚ, ο ίδιος βοηθός και ο ίδιος Βαρίστας. Τα συμπεράσματα δικά σας…»

Το κατά πόσον θα υπάρξει συνέχεια στην κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων, θα διαφανεί τις επόμενες ώρες...

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»