Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 21χρονος Νικόλας Θεολόγου

Θλίψη σκόρπισε σε συγγενείς και φίλους, ο θάνατος του 21χρονου, Νικόλα Θεολόγου, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή, την Τρίτη 9 Νοεμβρίου.

Ο άτυχος νεαρός, από τον Πύργο Τυλληρίας και κάτοικος Λακατάμιας, τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, καθώς διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. 

Όλη η Κύπρος και ποδοσφαιρικές ομάδες, είχαν ενώσει δυνάμεις για να μαζευτούν 750 χιλιάδες ευρώ για την μετάβαση του στην Αμερική σε Ιατρικό Κέντρο για να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία για την καταπολέμηση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει όπου είδη έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική στην Λευκωσία.

Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, ο Νικόλας έφυγε για τη γειτονία των αγγέλων, βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια και φίλους. 

 

Δειτε Επισης

Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας ο Κρίστιαν Κάρλσεν
Η τοποθέτηση της Ομόνοιας για τη συνάντηση ανάμεσα σε Παπασταύρου και Χάρη Λοΐζίδη
Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία
Το αντίο του Τσεπάκ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ-«Μου δώσατε μια δεύτερη οικογένεια»
BINTEO: Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ
Oι εκλεκτοί του Ιδιάκεθ κόντρα στην Παρτιζάν
Αποκάλυψε προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία πριν την κάθοδο του στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς
Ανακοίνωσε Τσεπάκ και Κιντιγιά η ΕΝΥ Ύψωνα