Η ποδοσφαιρική παιδεία, τα... απωθημένα με Κωστένογλου και το θετικό για ΑΠΟΕΛ

Για την Εθνική και το επερχόμενο ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ, κόντρα στην ΑΕΚ, μίλησε ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Τάκης Αντωνίου. 

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ανέφερε ότι «με τον τρόπο που εφαρμόζει η UEFA τις διοργανώσεις δίνει την ευκαιρία για ρυθμό στους παίκτες και περιμένουμε ότι θα δώσει μια βελτίωση παρόλο που τον τελευταίο καιρό πέφτουμε από τα σύννεφα με την ευκολία που χάνουμε. Παρακολούθησα χθες την Ελπίδων και παρά την ήττα είδα μια ποιότητα στο υλικό. Το πρόβλημα εντοπίζεται σε κάποια στοιχεία μπροστά στις δυο εστίες. Παρατήρησα πρόβλημα στις αποστάσεις και στα μαρκαρίσματα και δεν είναι θέμα ποιότητας αλλά εκπαίδευσης. Με αυτή την στάση θα σε τιμωρήσει ο αντίπαλος. Είναι γενικότερα θέμα ποδοσφαιρικής παιδείας και έμφασης σε σημαντικές λεπτομέρειες. Να αποκτήσουμε εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση».

Για την κριτική στο Νίκο Κωστένογλου, πρόσθεσε ότι «αυτό που γίνεται με την κριτική στον Κωστένογλου διαφωνώ το να βγάζουμε τα απωθημένα μας. Δεν είναι σωστά αυτά τα πράγματα».

Για το ΑΠΟΕΛ και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Τάκης Αντωνίου ανέφερε ότι «είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για το ΑΠΟΕΛ διότι έχει απέναντι μια ΑΕΚ που έχει καλή ψυχολογία, την έδρα και πολλά καλά στοιχειά από την αρχή της σεζόν. Για το ΑΠΟΕΛ το θετικό είναι ότι το τελευταίο διάστημα βγάζει μια καλή εικόνα μέσα από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Ακόμη και ο κόσμος στηρίζει την προσπάθεια αναγνωρίζοντας τα προβλήματα και σέβεται και την προσπάθεια που γίνεται ενώ έχει συμβάλει στην μερική μεταμόρφωση της ομάδας. Οι παίκτες πρέπει να γίνουν αδιαμφισβήτητοι και δίνω το παράδειγμα του Κβιλιτάια που μπορεί να πιστωθεί ως αδιαμφισβήτητος και αυτό συνέβη λόγω της καλής ψυχολογίας που άρχισε να αποκτά. Το ίδιο ισχύει και με τον τερματοφύλακα Σκουφέτ που χρειάζεται να αποκτήσει ψυχολογία με κάποιες καλές αποκρούσεις. Όμως εκτιμώ πολύ και τις ικανότητες του Νεόφυτου Μιχαήλ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η Εθνική Ανδρών, καθρέφτης της δουλειάς που γίνεται στις μικρές Εθνικές

Δειτε Επισης

Επιστρέφει στην ΑΕΛ μετά από πέντε χρόνια ο Γουίλερ
Επίσημα πρόεδρος της ΚΟΠ ο Λοϊζίδης-Παρουσίασε το πλάνο του και έστειλε μήνυμα για νέα εποχή
Η τοποθέτηση του Φράγκου για την αναγνώριση των τίτλων-«Βλέπω τεράστια ένταση και μίσος»
Στην παρουσία UEFΑ και FIFA η εκλογική συνέλευση της ΚΟΠ για ανακήρυξη του Λοΐζιδη στην προεδρία
Η Ανόρθωση ξεκαθαρίζει για το εμπάργκο μεταγραφών
Πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας στην Κυπερούντα και οι δηλώσεις Μπεργκ
Οι ημερομηνίες των αγώνων Μακάμπι Τελ Αβίβ-Πάφος FC
Η ΚΟΠ αναγνώρισε και καταχώρησε τα τρόπαια του Πεζοποερικού και της ΕΠΑ στην ΑΕΚ
Έκλεισε θετικά του Άντερσον Σίλβα στην Πάφο-Παραμένει μέχρι το 2028
Επιστολή ομάδων πρώτης κατηγορίας σε Δαμιανού και Ιωάννου για κάρτα φιλάθλου-Ζητούν συνάντηση