«Έχουν γνώση οι φύλακες, με το έτσι και το θέλω, η Δόξα θα παραμείνει στην Α κατηγορία»

Αισιόδοξος για την παραμονή της Δόξας στην πρώτη κατηγορία, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας, Κώστας Χριστοδούλου. 

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM, για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κατωκοπιάς ανέφερε πως «είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Έχουν γνώση οι φύλακες, όμως με το έτσι και το θέλω, η Δόξα θα παραμείνει στην Α’ κατηγορία. Είμαι από φύση μου πολύ αισιόδοξος άνθρωπος, όμως όταν είσαι κοντά στην ομάδα, παρακολουθείς τις προπονήσεις, έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά. Θα έπρεπε να είμαστε πιο ψηλά από εκεί που είμαστε σήμερα, όμως θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «έχουμε πει πως φέτος δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και πρέπει να παίρνεις βαθμούς από παντού. Αν δεν παίρνεις βαθμούς, θα πας στην Β’ κατηγορία και η ομάδα μας έχει αποδείξει πως μπορεί να πάρει βαθμούς με οποιοδήποτε αντίπαλο».

Για το γήπεδο ο πρόεδρος της Δόξας δήλωσε ότι «το γήπεδο είναι στο τελικό στάδιο, μπαίνουν οι τελικές πινελιές. Είναι στο πρόγραμμα να παίξουμε το παιχνίδι με την Ομόνοια σε αυτό. Αν δεν πετύχουμε όμως τον στόχο αυτό και πάμε μετά τα Χριστούγεννα, δεν χάθηκε ο κόσμος».

«Έχουμε καλεστεί και δώσαμε κάποιες καταθέσεις, όμως από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση», κατέληξε για την καταγγελία της Δόξας. 

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού