Ρονάλντο: Πίσω στην Ιταλία, ένα εκπληκτικό μέρος που θα είναι για πάντα στην καρδιά μου

Μετά από τρία χρόνια στην Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο ένιωσε το περασμένο καλοκαίρι πως έκλεισε ο κύκλος του στην Serie A και στην βέκια σινιόρα και έκρινε πως το καλύτερο ποδοσφαιρικό περιβάλλον για να συνεχίσει την καριέρα του ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ομάδα από την οποία είχε μεταπηδήσει στην Ρεάλ το 2009.

Λίγους μήνες μετά το αντίο στους Τορινέζους, ο CR7 επιστρέφει για πρώτη φορά χώρα που τον φιλοξένησε από το 2018 μέχρι το 2021 και θέλησε να το υπενθυμίσει, ευχαριστώντας τους Ιταλούς για όσα πέρασε στη χώρα τους και δίνοντας υπόσχεση στους φίλους των κόκκινων διαβόλων πως θα δώσει τα πάντα για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Αταλάντα (02/11, 22:00, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

"Πίσω στην Ιταλία, μία χώρα που καλωσόρισε εμένα και την οικογένειά μου τόσο καλά, ένα εκπληκτικό μέρος που θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Ξέρω από εμπειρία ότι δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις στο Μπέργκαμο απέναντι σε μία τέτοια όμαδα όπως η Αταλάντα, όμως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κρατήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας.

Αυτό είναι το Champions League και είμαστε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Είμαστε εδώ που ανήκουμε! Πάμε διάβολοι", ήταν το μήνυμά του μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Instagram.

Υπενθυμίζεται πως ο 36χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε κρίνει την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Αταλάντα για την 3η αγωνιστική των ομίλων, καθώς με κεφαλιά του στο 81ο λεπτό είχε χαρίσει το τρίποντο με σκορ 3-2 στην ομάδα του Σόλσκιερ στέλνοντάς την στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Στα ραντάρ του Άγιαξ ο Κοτάρσκι
Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Αντσελότι
BINTEO: Ο Μέσι αποκάλυψε το αγαπημένο γκολ της καριέρας του
Η Ρεάλ θέλει να κλείσει το next big thing της Αργεντινής
Μπλαουγκράνα έως το 2028 ο Ραφίνια
Προχωρημένες οι επαφές της Λεβερκούζεν με τον Τεν Χαχ
Το μήνυμα του Ρονάλντο στον Μόντριτς-«Τιμή μου που μοιραστήκαμε τόσες στιγμές στη Ρεάλ»
Αυτό το σκουντέτο θα το ράψει η Νάπολι ή η Ίντερ;
Η Μπάγερν πουλάει τον winger Σαραγόσα, που έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός, ζητώντας 18 εκατ. ευρώ
Σκάνδαλο στην Ισπανία-Παίκτης της Σεβίλλης κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό