Έβαλε μπρος και είναι έτοιμη να φορέσει το ευρωπαϊκό της κοστούμι η Ομόνοια
06:35 - 22 Νοεμβρίου 2021

Εμφανώς βελτιωμένη και αποφασισμένη παρουσιάστηκε η ομάδα της Ομόνοιας έναντι της ομάδας του Άρη, σ ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι με το τελικό αποτέλεσμα να της δίνει επιπλέον ώθηση, για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί στους πράσινους.
Ερχόμενος στο ΓΣΠ ο Άρης, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει πολύτιμους βαθμούς εναντίον των μεγάλων ομάδων ιδιαίτερα στο φετινό πρωτάθλημα, έβαλε δύσκολα στην Ομόνοια η οποία έπρεπε να πεισμώσει και να δείξει τον παλιό καλό εαυτό της.
Και έτσι και έγινε, αφού το ευρύ σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι υπέρ της Ομόνοιας δείχνει ότι όλη η ομάδα είναι αποφασισμένη να αφήσει πίσω της τις άσχημες εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα και να παλέψει για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια.
Τόσο ο προπονητής όσο και οι ποδοσφαιριστές μέσα από τις δηλώσεις τους, είναι ηλίου φαεινότερο ότι δείχνουν να κατανοούν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα τους αλλά δείχνουν ταυτόχρονα πεισμωμένοι και έτοιμοι να αποδώσουν τα μέγιστα παιχνίδι με παιχνίδι έτσι ώστε να φέρουν τα θετικά αποτελέσματα.
Βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με πρώτο και κύριο αυτό της Καραμπάχ, όπως είπε και ο Νορβηγός τεχνικός, Χένινγκ Μπεργκ, και ακολούθως το ντερμπι με τον ΑΠΟΕΛ δίνοντας την ίδια βαρύτητα σε όλα και θέλωντας να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις που θα φέρουν και τα θετικά αποτελέσματα. Με την ψυχολογία να είναι με το μέρος τους, η έκβαση της συνέχειας βρίσκεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας.