Στη φυλακή ο πρώην διεθνής επιθετικός, Μίκολι για εκβιασμό

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του και παρά το γεγονός ότι δεν σου γέμιζε το μάτι με την κορμοστασιά του (μόλις 1,68μ.) ο Φαμπρίτσιο Μίκολι υπήρξε ένας από τους πιο συνεπείς σκόρερ του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Πριν από περίπου έξι χρόνια κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 35 ετών. Μέχρι τότε πρόλαβε σε 597 συμμετοχές να μετρήσει 221 γκολ και 77 ασίστ. Στα περίπου είκοσι χρόνια που αγωνίστηκε στο υψηλότερο επίπεδο φόρεσε την εμφάνιση των Γιουβέντους, Φιορεντίνα, Παλέρμο και Μπενφίκα.  

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, είχε μπλεξίματα με την αστυνομία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών. Πώς φτάσαμε μέχρι εκεί; Ο Μίκολι, όπως παραδέχτηκε, ζήτησε τη βοήθεια της ιταλικής μαφίας για να πάρει πίσω χρήματα που είχε δανείσει ο πρώην φυσιοθεραπευτής της Παλέρμο, Τζόρτζιο Γκασπαρίνι, για την αγορά ενός νυχτερινού μαγαζιού.

Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα την ποινή φυλάκισης για εκβιασμό. Αξίζει να επισημάνουμε ότι η δικαστική διαμάχη του Μίκολι είχε ξεκινήσει το 2017 όταν τότε το δικαστήριο τον είχε τιμωρήσει με την συγκεκριμένη ποινή η οποία διατηρήθηκε από το εφετείο σήμερα (24/11/2021) και έτσι ο Ιταλός παλαίμαχος επιθετικός θα πάρει το δρόμο προς τη φυλακή.

Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

Ρίχνει την τιμή της κάτω από τα 10 εκατ. λίρες για Μπράιαν Χιλ η Τότεναμ
Η Λίβερπουλ συμφώνησε πλήρως με την Άιντραχτ για την αγορά του Εκιτικέ
Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ο Πολ Γκασκόιν-Εντοπίστηκε ημιλιπόθυμος σπίτι του
Στην Ισπανία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα ο Ράσφορντ
Έμεινε εκτός προετοιμασίας της Λίβερπουλ και πλησιάζει στη Μίλαν ο Κιέζα
Η Γαλατασαράι κάνει το μπαμ με Όσιμεν-Στα 80 εκατομμύρια το deal με Νάπολι
Τρέλα για το «10» του Γιαμάλ-Το απίστευτο ποσό που έχει βάλει ήδη στα ταμεία της η Μπαρτσελόνα
Ο Τσιμίκας πήρε κάρτα επιβίβασης με την αποστολή της Λίβερπουλ για την Ασία
Ο Σαλάχ αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος του προπονητής
Λεπτομέρειες απομένουν για την μεταγραφή του Ντε Πολ στην Ίντερ Μαϊάμι