Κλείδωσαν τα μέτρα στα Δημοτικά-Σφίγγει ο κλοιός σε ανεμβολίαστους, πόρτα σε εστίαση

Κλείδωσαν τα νέα μέτρα, τα οποία θα επιβάλει η Κυβέρνηση, για αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού, με τα Δημοτικά να βρίσκονται στο επίκεντρο. Την ίδια ώρα, το Υπουργικό φαίνεται ότι έχει λάβει και αυστηρά μέτρα για περιορισμό κινήσεων των ανεμβολίαστων, στους οποίους θα δοθεί χρονικό περιθώριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το Προεδρικό, το Υπουργικό Συμβούλιο φαίνεται ότι να κλείδωσε την υποχρεωτική χρήση από τους μαθητές των Δημοτικών, οι οποίοι επίσης θα υποβάλλονται σε υποχρεωτικό rapid test, μία φορά την εβδομάδα για σκοπούς SafePass. 

Επίσης, δίνεται χρονικό περιθώριο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου στους ανεμβολίαστους, ώστε να εμβολιαστούν. Σε διαφορετική περίπτωση θα τους απαγορεύεται η είσοδος σε κλειστούς χώρους, όπως χώροι εστίασης, νυχτερινά μαγαζιά, θέατρα και κινηματογράφοι, καθώς επίσης και στα γήπεδα.

Επιπρόσθετα έχει εγκριθεί κατάργηση του SafePass για όσα άτομα δεν λάβουν την ενισχυτική δόση του εμβολίου μετά την πάροδο εφτά μηνών από την ολοκλήρωση του αρχικού εμβολιασμού. 

Σύμφωνα με Κυβερνητικές πηγές εγκρίθηκε ακόμη η πρόταση για διενέργεια Self test από πολίτες καθώς και ακύρωση κάποιων Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. 

Δειτε Επισης

Αυτό είναι το πρόγραμμα του πρωταθλήματος-Οι ημερομηνίες των ντέρμπι φωτιά
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Συνεχίζεται το θρίλερ με Βαλαντσιούνας-Ποιος είναι ο δρόμος για να πάει στον Παναθηναϊκό
Απαντά για το επεισόδιο με Ενρίκε ο Ζοάο Πέδρο-«Δεν ξέρουν να χάνουν»
Κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Γ' Κατηγορίας η Κύπρος
Σάλος με Λαμίν Γιαμάλ-Καταγγελία ότι πλήρωσε άτομα με νανισμό για ψυχαγωγία στο πάρτι γενεθλίων του