Βάζει ποδοσφαιρικά παπούτσια ο Υπ. Υγείας-Διοργανώνει αγώνα futsal για τα άτομα με αυτισμό

Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, διοργανώνει την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ. φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα στο δημοτικό στάδιο Γερμασόγειας.

Η διοργάνωση στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου Ατόμων με Αυτισμό και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα. Στον φιλανθρωπικό αγώνα θα συμμετάσχουν η ποδοσφαιρική ομάδα των νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και η ποδοσφαιρική ομάδα του Υπουργείου Υγείας.

Στον χώρο θα λειτουργεί κινητή μονάδα εμβολιασμού από τις 11:30 π.μ. – 1:00 μ.μ., δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες να προσέλθουν για εμβολιασμό και να ενημερωθούν για τα οφέλη του.

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: O Τζόκοβιτς εγκαινίασε νέο γήπεδο στο Βελιγράδι στον ίδιο χώρο που έπαιξε για πρώτη φορά τένις
Τρίτη μέρα χωρίς κούρσα στο Παγκόσμιο του Qingdao, όπου βρίσκεται ο Κοντίδης
Η Εθνική Κύπρου στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA 2027
Αρχίζουν οι τελικοί στην Basket League ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κεραυνό
Απίθανος Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω πιο σκληρό παιχνίδι στο NBA και περισσότερο... bullying» (vid)
Για δεύτερη μέρα δεν έγιναν ιστιοδρομίες στο Qingdao λόγω καιρού
Ξεπουλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα Ελλάδας-Ιταλίας για το FIBA EuroBasket
Ιστορική συμμετοχή της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του FIBA World Cup 2027
Αρχίζουν οι πρώτες προκριματικές ιστιοδρομίες στο Qingda-Στη μάχη και ο Κοντίδης
Η Ιντιάνα ισοπέδωσε το Κλίβελαντ και έκανε το 3-1 στην σειρά