Tα ευρήματα της νεκροτομής του 23χρονου Χαράλαμπου που έσβησε στην άσφαλτο

Σε ρήξη θωρακικής αορτής συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος οφείλεται ο θάνατος του 23χρονου Χαράλαμπου Χαραλάμπους που σκοτώθηκε σε σύγκρουση στον δρόμο Προδρομίου – Λατσιού στην Πάφο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, σήμερα διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 23χρονου από τον ιατροδικαστή  Νικόλα Χαραλάμπους,  στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο ίδιος δήλωσε πως ο 18χρονος  που ενεπλάκη στο τροχαίο και τελούσε  υπό κράτηση φρουρούμενος στο ΓΝ Πάφου, προς διευκόλυνση της διερεύνησης του τροχαίου, με την συμπλήρωση 24 ωρών απολύθηκε αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υπό κράτηση ο 18χρονος που συγκρούστηκε με το όχημα του άτυχου Χαράλαμπου-Κρίσιμα ο 21χρονος

Επίσης αναμένονται τις επόμενες  ημέρες και τα αποτελέσματα από τα δείγματα για εξετάσεις αλκοτέστ και νάρκοτεστ που λήφθηκαν από τον 18χρονο.

Στην οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου, έχασε τη ζωή του ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, 23 ετών από την Αργάκα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοκίνητο που οδηγούσε στον συγκεκριμένο δρόμο 18χρονος από την Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος επίσης από την Πάφο, έχοντας ως συνεπιβάτη τον Χαραλάμπους.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί των οχημάτων και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Ο 18χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία και η κατάσταση του είναι εκτός κινδύνου.

Ο 21χρονος, λόγω της κατάστασης του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σοβαρή  κατάσταση.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, οι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα φέρονται να μην έφεραν προστατευτική ζώνη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο, νεκρός 23χρονος-Δίνει μάχη για τη ζωή 21χρονος

Δειτε Επισης

Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Στους 400 οι εθελοντές του FIBA EuroBasket 2025 στην Κύπρο
Οι δέκα ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2026
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκτά τον τίτλο του «Σερ» από τον βασιλιά Κάρολο
Εμπλέκουν Κούσιο για την προεδρία της ΚΟΠ-Ασταμάτητη η ονοματολογία για το διάδοχο του Γιώργου Κούμα
Δίνει συνέχεια στην κόντρα ο Αταμάν-«Aν βρίσουν πάλι την Τουρκία, θα το ξανακάνω»
Μια ανάσα από Μίσιτς η Φενέρ
Έκλεισε η μεταγραφή Ντ' Αλμέιδα-Σφίγγα για Μπράουν και Σιήκκη ο Φανούριος
«Πότε θα κατεδαφιστεί το οικτρό κτίριο στην είσοδο της Λευκωσίας;»
Δυνατό τεστ για την Εθνική-Κοντράρεται με τη Βουλγαρία στο «Hristo Botev»