Με Ντάκγουορθ ο Τσιτσιπάς αν προκριθεί

Σε Αυστραλό θα ξαναπέσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Παρίσι, εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και ξεπεράσει σήμερα το εμπόδιο του Άλεξ Πόπιριν.

Ο λόγος για τον Τζέιμς Ντάκγουορθ, Νο.55 στον κόσμο, που απέκλεισε με 6-3, 3-6, 6-3 τον Λορέντζο Μουζέτι από την Ιταλία και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Masters στο Μπερσί.

Εκεί δεν θα είναι ο Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ, που παράλληλα είπε αντίο και στο (μακρινό) όνειρο της πρόκρισης στο ATP Finals. O 21χρονος Καναδός ηττήθηκε με 6-3, 7-5 από τον lucky loser Ντόμινικ Κέπφερ, ο οποίος θα αναμετρηθεί στη συνέχεια με Τόμι Πολ ή Χούμπερτ Χούρκατς.

Ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Πόπιριν ενδεχομένως να ξεκινήσει με μικρή καθυστέρηση (περίπου στις 4.30), καθώς έχει «τραβήξει» ο αγώνας του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα με τον Ούγκο Γκαστόν.

Δειτε Επισης

Η τοποθέτηση ΚΟΑ για τη διαχείριση του Κολυμβητηρίου Λευκωσίας-«Αποστολή μας να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον»
Ζήστε τη μαγεία της Eurovision με πληθώρα στοιχηματικών επιλογών στη Fonbet
ΒΙΝΤΕΟ: O Τζόκοβιτς εγκαινίασε νέο γήπεδο στο Βελιγράδι στον ίδιο χώρο που έπαιξε για πρώτη φορά τένις
Τρίτη μέρα χωρίς κούρσα στο Παγκόσμιο του Qingdao, όπου βρίσκεται ο Κοντίδης
Η Εθνική Κύπρου στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA 2027
Αρχίζουν οι τελικοί στην Basket League ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κεραυνό
Απίθανος Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω πιο σκληρό παιχνίδι στο NBA και περισσότερο... bullying» (vid)
Για δεύτερη μέρα δεν έγιναν ιστιοδρομίες στο Qingdao λόγω καιρού
Ξεπουλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα Ελλάδας-Ιταλίας για το FIBA EuroBasket
Ιστορική συμμετοχή της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του FIBA World Cup 2027