«Βρίσκονται πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία και έχουν μείνει κάποιες λεπτομέρειες»

Για το αν επηρεάζουν οι συζητήσεις μεταξύ του Σταύρου Παπασταύρου και του Τζον Χριστοδούλου, την εικόνα της Ομόνοιας, μίλησε ο παλαίμαχος άσος Πανίκος Ξιούρουππας.  

«Αυτό δεν θα αλλάξει κάτι στην τακτική της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι παίκτες, οι προπονητές, το staff, έχουν ότι καλύτερο σε εγκαταστάσεις, πληρώνονται στην ώρα τους, υπάρχει ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό αθλητικό κέντρο αρά δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο αν θα είναι ο κύριος Παπασταύρου ή όχι».

Ερωτηθείς εάν οι παλαίμαχοι της Ομόνοιας, είχαν κάποια ενημέρωση για το εν λόγω θέμα, είπε πως «έχουμε τακτική επικοινωνία και ενημέρωση από την εταιρεία και η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι βρίσκονται πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία και έχουν μείνει κάποιες λεπτομέρειες που θα συζητήσουν οι Παπασταύρου και Χριστοδούλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Στην ιστορία ο Παπασταύρου, είμαι φανατικός του Μπεργκ, αλλά πρέπει να αλλάξει»

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου