«Ήταν κακή επιλογή ο ΑΠΟΕΛ, δύσκολη ομάδα...»

Στην πορεία του Κώστα Αποστολάκη στον ΑΠΟΕΛ, αναφέρθηκε ο πατέρας του Στράτος, ο οποίος πέταξε καρφιά και για τις ακαδημίες των ομάδων. 

Σε δηλώσεις του στον ΕΡΑ Σπορ, ο Στράτος Αποστολάκης είπε αρχικά ότι «εγώ θεωρώ ότι τους πιο πολλούς μικρούς της Ακαδημίας, θέλουν να τους φτιάχνουν, να φεύγουν για να παίρνει τα τροφεία η ομάδα. Όπως έγινε και με τον Κώστα. Το σημαντικότερο για αυτούς ήταν να πάει ο Κώστας σε μια ξένη ομάδα, όπως έγινε με τον ΑΠΟΕΛ, για να πάρουν τα 240 χιλιάρικα που ήταν τα τροφεία για να τα φέρει βόλτα.

Σημείωσε εξάλλου ότι «σίγουρα μπορεί να μην ήταν η καλύτερη επιλογή να πάει στον ΑΠΟΕΛ. Εμείς ψάχναμε να βρούμε μια άλλη ομάδα, όταν από τον Παναθηναϊκό έδειχναν ότι αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο, ήταν να πάρει τα τροφεία από τον ποδοσφαιριστή. Τον είχαν κοστολογήσει για αυτά τα χρήματα κι ενώ οι εισηγήσεις του Δώνη ήταν θετικές. Διοικητικά δεν μπορούσε αυτό να ολοκληρωθεί, άρα αφήσαμε την εισήγηση στην άκρη, αφήσαμε ένα ταλέντο της ομάδας για να εισπράξουμε εμείς τα τροφεία».

Τέλος ανέφερε πως «ήταν κακή επιλογή. Δύσκολη ομάδα, είναι στα κάτω του κι ο Κώστας πήγε στον ΑΠΟΕΛ, γιατί έχει ακόμα το όνομα. Όπως ο Παναθηναϊκός. Προέκυψε και η πανδημία, που για ένα παιδί 20 χρονών σε άλλη χώρα, το έκανε δυσκολότερο. Και σε ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι σε κάμψη. Δυσκολεύεται, δεν παίζει Ευρώπη, πέρυσι έπαιξε για πρώτη φορά πλέι άουτ. Αλλά μέσα από τις δύσκολες περιόδους, αυτά τα παιδιά, φτιάχνουν χαρακτήρα και βελτιώνονται. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι καριέρας, που όλοι το περάσαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης
Κέρδισε την Τορπέντο και πάει στη Γεωργία για την πρόκριση η Ομόνοια
Ευχάριστα νέα στην Ανόρθωση-Άναψε πράσινο το CAS για άρση του εμπάργκο, εγγράφονται τα νέα αποκτήματα
Προσφέρει 100.000 και δημιουργεί ταμείο αλληλεγγύης η ΚΟΠ για τους πυρόπληκτους