Πρωταθλητές στην ξιφασκία Μαυρικίου και Ταλιώτης

Διεξήχθη το Σάββατο 06/11/21 στη Λευκωσία, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών (άνω των 13 ετών) στο Ξίφος Μονομαχίας. Στους αγώνες συμμετείχαν 30 αθλητές από τα 6 Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας.

Ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook

«Λόγω στενότητας χώρου δεν μπορούσαμε να έχουμε αρκετό κόσμο στους αγώνες, όμως επιχειρήσαμε για πρώτη φορά να μεταδώσουμε τους αγώνες ζωντανά μέσω της σελίδας της Ομοσπονδίας στο facebook. Θα γίνουν περαιτέρω προσπάθειες να φέρουμε το άθλημα και τις προσπάθειες των αθλητών μας πιο κοντά στον κόσμο», δήλωσε ο κ. Ταλιώτης Κωνσταντίνος, Γενικός  Γραμματέας της ΚΟΞ.

Αποτελέσματα αγώνων:

Ατομικό Ανδρών: Στην κατηγορία ανδρών, Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ταλιώτης Αλέξανδρος (ΑΞΙΑ) ο οποίος επικράτησε στον τελικό του Θεοχάρους Αλέξανδρου (Σ.Ξ.Λεμεσού). Τις τρίτες θέσεις μοιράστηκαν οι Εμμανουηλίδης Αλέξανδρος (Κ17) και Εμμανουηλίδης Αλέξανδρος (Σ.Ξ.Λεμεσού).

Ατομικό Γυναικών: Τον τίτλο για το 2021 κέρδισε η Μαυρικίου Ειρήνη (ΑΞΙΑ) νικώντας στον τελικό την Χαρμανίδου Παναγιώτα (ΑΞΙΑ). Τις τρίτες θέσεις μοιράστηκαν οι Αλεξάνδρου Θεοδώρα και Έλληνα Νατάσα (Α.Ο.Αχιλλέας).

Το Δ.Σ συγχαίρει αθλητές, προπονητές και διαιτητές που έδωσαν το παρόν τους και εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο σωματείο ΑΞΙΑ Κύπρου για την οργάνωση των αγώνων και τον ΟΠΑΠ Κύπρου, χορηγό του αγωνιστικού προγράμματος.

Σειρά παίρνει η Λεμεσός, όπου το τοπικό σωματείο θα διοργανώσει στις 20 Νοεμβρίου 2021, το Κύπελλο «Γιάννης Χατζηαράπης» στην κατηγορία Ξίφους Μονομαχίας νέων (13-19 ετών)  καθώς και τους αναπτυξιακούς αγώνες παμπαίδων (κάτω των 13 ετών).

Πληροφορίες – Ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΞ - www.fencing.org.cy   

 

 

 

Δειτε Επισης

Η τοποθέτηση ΚΟΑ για τη διαχείριση του Κολυμβητηρίου Λευκωσίας-«Αποστολή μας να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον»
Ζήστε τη μαγεία της Eurovision με πληθώρα στοιχηματικών επιλογών στη Fonbet
ΒΙΝΤΕΟ: O Τζόκοβιτς εγκαινίασε νέο γήπεδο στο Βελιγράδι στον ίδιο χώρο που έπαιξε για πρώτη φορά τένις
Τρίτη μέρα χωρίς κούρσα στο Παγκόσμιο του Qingdao, όπου βρίσκεται ο Κοντίδης
Η Εθνική Κύπρου στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA 2027
Αρχίζουν οι τελικοί στην Basket League ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κεραυνό
Απίθανος Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω πιο σκληρό παιχνίδι στο NBA και περισσότερο... bullying» (vid)
Για δεύτερη μέρα δεν έγιναν ιστιοδρομίες στο Qingdao λόγω καιρού
Ξεπουλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα Ελλάδας-Ιταλίας για το FIBA EuroBasket
Ιστορική συμμετοχή της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του FIBA World Cup 2027