Ξανά χωρίς επόπτες γραμμών η Αυστραλία

Όπως και πέρυσι, όλα τα αυστραλιανά τουρνουά θα έχουν Hawkeye live, στο πλαίσιο του CovidSafe πλάνου της Tennis Australia.

Το Australian Open, μάλιστα, ήταν πέρυσι το πρώτο Grand Slam που εφάρμοσε τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

«Ήρωες» κοινοτήτων όλης της Αυστραλίας, μεταξύ των οποίων άνθρωποι στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον Covid, έχουν ήδη ηχογραφήσει τα "out", "fault" και "foot fault" που θα ακούγονται στο Melbourne Park από την 17 μέχρι της 30 Ιανουαρίου.

Εκτός αυτού, τα ball kids, αλλά και όλοι όσοι είναι τουλάχιστον 12 ετών και 2 μηνών και θα βρεθούν ή θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Εννοείται, τέλος, ότι τα ball kids δεν θα έχουν καμία επαφή με τις πετσέτες των παικτών.

Δειτε Επισης

Ο Μανδάς ζητά εγγυήσεις από τη Λάτσιο-Θέλει ενημέρωση για το ρόλο του στην ομάδα
Τέλος και επίσημα ο Λορέντζο Μπράουν από τον Παναθηναϊκό
Έτοιμη να αφήσει οριστικά πίσω της τους οικονομικούς περιορισμούς της La Liga η Μπαρτσελόνα
Αποσύρει τη φανέλα με το No20 στη μνήμη του Ζότα η Λίβερπουλ
Σκληρό μπρα ντε φερ για τον Όσιμεν-Η Νάπολι είπε όχι στα 70 εκατομμύρια της Γαλατάσαραϊ
«Ο Μαντουέκε ήθελε να φύγει, ήταν δική του απόφαση»
H Interpol εντόπισε τον Σλότερ-Θα καταθέσει στο Δικαστήριο για την υπόθεση με τα πλαστά διαβατήρια
«Έγινε αδύνατο για μένα να νικήσω τον Σίνερ ή τον Αλκαράθ, θα επιστρέψω τουλάχιστον μία φορά στο Wimbledon»
Η Ισπανία λύγισε την Ιταλία, που την ακολούθησε στα προημιτελικά-Kαταδικαστική ήττα για Πορτογαλία
Στο κάδρο για τον Ολυμπιακό ο Σαντίνο Αντίνο