Ρουμάνα ατζέντης έβαλε την κόρη της στο Δ.Σ. συλλόγου Α' κατηγορίας

Τα οικονομικά προβλήματα της Ακαντέμικα Κλιντσένι την έχουν φέρει στην τελευταία θέση της Α' κατηγορίας της Ρουμανίας, με τις πιθανότητες μέχρι και για διάλυση να είναι υπαρκτές.

Λύση κλήθηκε να δώσει η εντυπωσιακή ατζέντης, Αναμαρία Προντάν, που συμφώνησε να βοηθήσει τον σύλλογο μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο η ιδιότητά της δεν της επέτρεπε να μπει στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

Έτσι, μπήκε στη θέση της η 22χρονη κόρη της, Ρεμπέκα, που εργάζεται ήδη σαν μοντέλο παράλληλα με τις σπουδές της στον χώρο της μόδας!

Η νεαρή κοπέλα έχει βρεθεί και παλαιότερα σε αντίστοιχο πόστο στη Χέρμανσταντ, ενώ έχει δηλώσει πως «στην οικογένειά μου, ζούμε και αναπνέουμε για τον αθλητισμό».

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Πληροφορίες για κυπριακή μάχη για συμπαίκτη του Πίττα-Αναφορές σε Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνα
ΒΙΝΤΕΟ: Τερματοφύλακας στην Αργεντινή την είδε… Μέσι και το πλήρωσε με γκολ
ΑΠΟΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1: Τα έκαναν όλα σε δύο λεπτά οι αιώνιοι αλλά έμειναν στην άβολη ισοπαλία
Απογοητευμένος ο Φασουλιώτης για τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ-«Ακούμε πολλά, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε»
Παραμένει στην Ομόνοια ο Σενού Κουλιμπαλί
Επιβλήθηκε της Ομόνοιας και έφυγε νικητής με 3-1 από το στάδιο Αλφαμέγα ο Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Κυρίαρχος» στο bottle flip challenge της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Η Ντάρια Κασάτκινα θα αγωνίζεται πλέον για την Αυστραλία-Εγκατέλειψε τη Ρωσία
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση στην αποστολή από οπαδούς της ΑΕΛ καταγγέλλει ο Ηρακλής
Αντετοκούνμπο απαντά στον ΛεΜπρόν: «Θα είχα μάλλον 275 πόντους στα 70s, αλλά άδικη η σύγκριση δύο εποχών»