Πλημμύρισαν οικίες και υπεραγορά, έφυγαν τσίγκοι-Έτρεχε παγκύπρια η Πυροσβεστική

Πολλά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία, που έπληττε την Κύπρο τις τελευταίες ώρες, με αποτέλεσμα να τρέχει και να μην φτάνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία παγκύπρια.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της δύναμης, Ανδρέα Κεττή, η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε συνολικά σε 19 περιστατικά, με τα περισσότερα να σημειώνονται στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου ανταποκρίθηκε σε δώδεκα κλήσεις, εκ των οποίων οι τέσσερις αφορούσαν άντληση ομβρίων υδάτων από υπόγεια οικιών, η μία αφορούσε άντληση ομβρίων υδάτων από υπόγειο υπεραγοράς, η μία για άντληση ομβρίων υδάτων από αποθήκη ηλεκτρολογικών, η μία αφορούσε περίσωση περιουσίας (άνοιγμα υδρορροής) και οι πέντε αφορούσαν άνοιγμα οχετών ομβρίων υδάτων, στις περιοχές Παραλίμνι, Πρωταρά και Αγία Νάπα.

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ανταποκρίθηκε σε συνολικά τέσσερις κλήσεις και αφορούσαν μετακίνηση ευτελούς αντικειμένου (τσίγκος), περίσωση περιουσίας (άνοιγμα υδρορροής), άντληση ομβρίων υδάτων από υπόγειο οικίας και άνοιγμα οχετού ομβρίων υδάτων, στις περιοχές Λάρνακα και Ορόκλινη.

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λεμεσού ανταποκρίθηκε σε συνολικά τρεις κλήσεις, που αφορούσαν σε άντληση ομβρίων υδάτων από φουσκωτό πλωτό μέσο, άντληση ομβρίων υδάτων από φυτώριο και μετακίνηση ευτελούς αντικειμένου (τσίγκος). Ο κ. Κεττής τονίζει πως για διεκπεραίωση των κλήσεων, σε όλες τις περιπτώσεις, επιστρατεύθηκαν και συνέβαλαν οι Τοπικές αρχές και η Αστυνομία.

Στο μεταξύ, στις κορυφές του Τροόδους συνεχίζεται η χιονόπτωση, που ξεκίνησε από τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

 

Δειτε Επισης

Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Συνεχίζεται το θρίλερ με Βαλαντσιούνας-Ποιος είναι ο δρόμος για να πάει στον Παναθηναϊκό
Απαντά για το επεισόδιο με Ενρίκε ο Ζοάο Πέδρο-«Δεν ξέρουν να χάνουν»
Κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Γ' Κατηγορίας η Κύπρος
Σάλος με Λαμίν Γιαμάλ-Καταγγελία ότι πλήρωσε άτομα με νανισμό για ψυχαγωγία στο πάρτι γενεθλίων του
«Η Φιορεντίνα θέλει να ανανεώσει με τον Κεν»