BINTEO: Υπερασπίστηκε τον Κόντε η Ίντερ για το μεσαίο δάχτυλο στους ανθρώπους της Γιουβέντους

Μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, ο Αντόνιο Κόντε έδειξε το... μεσαίο δάχτυλο προς ορισμένους ανθρώπους των «μπιανκονέρι» που κάθονταν στις κερκίδες. Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του προέδρου της Γιούβε, Αντρέα Ανιέλι, και του προπονητή της Ίντερ (και άλλοτε παίκτη και τεχνικού των Μπιανκονέρι), Αντόνιο Κόντε.

Η διοίκηση των «νερατζούρι», από την πλευρά της πήρε θέση για όλα όσα συνέβησαν στο εν λόγω παιχνίδι και υπερασπίστηκε τον προπονητή της, λέγοντας πως καθ' όλη τη διάρκεια του ματς ο Ιταλός δεχόταν υβριστικά σχόλια από τον πάγκο της Γιουβέντους, γι' αυτό και ξέσπασε με αυτή την άσεμνη χειρονομία.

Πάντως, όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport» το θέμα θα εξεταστεί περαιτέρω και από την ιταλική Λίγκα, η οποία θα αποφασίσει αν θα επιβάλλει κάποιο χρηματικό πρόστιμο στον Κόντε ή στον Ανιέλι.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Πάρτι της Ουτρέχτης με τεσσάρα κόντρα στον Άγιαξ
Δεν προλαβαίνει Ρεάλ ο Λεβαντόφσκι-Κίνδυνος να χάσει και τα ματς με Ίντερ
Ο Μοριέντες έπαθε πνευμονική εμβολή από «τόσα πολλά ταξίδια»
«O Παυλίδης είναι η προσωποποίηση της απλότητας, ένας παίκτης με τεράστιο χαρακτήρα»
Μπαρτσελόνα: Κρατάει για έναν ακόμη χρόνο τον Στσέζνι
«Τέλος από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι»
Τα είπε έξω από τα δόντια ο Φίλκρουγκ: «Είμαστε σκ@τ@, έχουμε σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας»
Αγωνία στη Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Λεβαντόφσκι, αμφίβολος για τον τελικό με τη Ρεάλ
«Στηρίζουμε απόλυτα τον Φλικ και συμφωνούμε μαζί του»
Μπάγερν Μονάχου: Καθυστερεί η επιστροφή του Νόιερ