Καταδικάζουν τα επεισόδια στη Λεμεσό Απόλλων και ΑΕΛ-«Ο αθλητισμός είναι γιορτή»

Με ανακοινώσεις τους οι δύο Λεμεσιανές ομάδες, Απόλλωνας και ΑΕΛ, καταδικάζουν τα επεισόδια που σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα στη Λεμεσό, καλώντας τους φιλάθλους να επιδείξουν αλληλοσεβασμό.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του, το ΔΣ των κυανόλευκων αναφέρει πως ο Απόλλωνας Λεμεσού και το φίλαθλο κοινό του καταδικάζουν με έντονο τρόπο «τα όσα τραγικά γεγονότα βίας έλαβαν χώρα στην πόλη μας τα τελευταία εικοσιτετράωρα».

«Γεγονότα τα οποία ουδεμία θέση έχουν σε μια πόλη η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για τον πολιτισμό, το ήθος και την παιδεία των κατοίκων της», προστίθεται. 

Το ΔΣ του Απόλλωνα καλεί το φίλαθλο κοινό της Λεμεσού να επιδείξει αλληλοσεβασμό και να απολαύσει την ποδοσφαιρική γιορτή της Λεμεσού όπως της αρμόζει.

Στο ίδιο ύφος και η ανακοίνωση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, η οποία «καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν στην πόλη μας απ’ όπου κι αν προέρχονται, αφού τέτοιες πράξεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ενισχύουν την επιβολή της κάρτας φιλάθλου στα γήπεδα και να ρίχνουν στο κενό τις όποιες προσπάθειες στις οποίες προβαίνουμε για την κατάργησή της». 

«Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της ανθρωπότητας με τις καταστροφές που επέφερε η πανδημία σε όλα τα επίπεδα, με τους τόσους συνανθρώπους μας να δοκιμάζουν την υπομονή τους εξ αιτίας των τεράστιων προβλημάτων επιβίωσης που αντιμετωπίζουν, ενέργειες σαν αυτές μόνο ως ανόητες μπορούν να χαρακτηριστούν», συμπληρώνει η ανακοίνωση. 

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο καλεί όλους να αντιληφθούν «επιτέλους ότι ο αθλητισμός είναι γιορτή και ειδικά σε τόσο δύσκολες στιγμές της κοινωνίας μας επιβάλλεται η αλληλεγγύη, ο σεβασμός και η αλληλοεκτίμηση». 

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Έτσι χτύπησαν οι χούλιγκαν στον Εναέριο-Ψάχνουν τους κουκουλοφόρους

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού