Απέδρασε από το Τάσος Μάρκου με πρωταγωνιστή τον Οκριασβίλι η Ανόρθωση

Με το διπλό απέδρασε από το Τάσος Μάρκου η Ανόρθωση, η οποία με δύο τέρματα του Οκριασβίλι στο 28’ και 58’ έφθασε στη νίκη με 2-1.

Η ομάδα της Αμμοχώστου, με αυτό το τρίποντο μείωσε στο -5 από την κορυφή, ενώ ταυτόχρονα μείωσε και τη δίφορα της από τον 3ο Απόλλωνας στους τρεις βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το εύστοχο πέναλτι μέσω... VAR της Ανόρθωσης και το γκολ του Θεοδώρου

Ο Τονρίκε Οκριασβίλι άνοιξε το σκορ στο 28’ για την Ανόρθωση, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 38’ ο Δημήτρης Θεοδώρου, μετά από ωραία ενέργεια πέρασε τόσο από τους αμυντικούς της Ανόρθωσης, όσο και από τον Λόρια και κατάφερε να σκοράρει.

Ο Γεωργιανός άσος της Κυρίας, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 58’, ενώ έφθασε τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Η ασίστ του Μίχα και το γκολ του Οκριασβίλι κόντρα στην Ένωση

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΝΠ (Κάρλος Φερέρ): Γκατσέφσκι, Μπαρμπόσα, Ιρέπ, Κυριάκου (87′ Μαυρουδής), Λουσέρο, Πανός (74′ Γκαντό), Μπάρνι, Μπελόνε (65′ Μαρκόφσκι), Ντένινγκ (65′ Κοτσώνης), Θεοδώρου, Ουντόζι.

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Αμπαρτζουμιάν (79′ Καλτσάς), Ρισβάνης, Βργκοτς, Κορέια, Κ. Αρτυματάς, Μπουσουλάτζιτς, Mίχα (62′ Χουσμπάουερ), Οκριασβίλι (76′ Γκαλίτσιος), Χριστοφή, Κβιλιτάια (79′ Μανιάς).

Σκόρερ: Θεοδώρου 38′ / Οκριασβίλι (πεν) 28′, 58′.

Κίτρινες: Ντένινγκ (8η), Πανός / Μπουσουλάτζιτς (3η), Κ. Αρτυματάς, Μανιάς.

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου».

Δειτε Επισης

Κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Η αναφορά του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στον Αλέχο του ΑΠΟΕΛ
Η επιπρόσθετη επιλογή για τα άτομα άνω των 65 ετών για έκδοση της κάρτας φιλάθλου
Φίλιππος Κοκκινόφτας... Το ταλέντο που έκλεισε η ΠΑΕΕΚ για την επίθεση
Η μεταγραφή του Δώνη στον Άρη, ο τραυματισμός στον ΑΠΟΕΛ και η μεγάλη εύκαιρα
Η εγκύκλιος για το νέο πρωτάθλημα γυναικών-Η ΚΟΠ ενημέρωσε τα σωματεία
Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος