Βούρκωσε ο Σεραφείμ-«Συγκαταλεγόμαστε στις έξι καλύτερες ομάδες στην Κύπρου»

Συγκινημένος μετά τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του ήταν ο Κώστας Σεραφείμ, ο οποίος ανέφερε στην κάμερα της Cytavision πως υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση στον Ολυμπιακό και ότι όλοι οι κόποι αυτής της χρονιάς ανταμείφθηκαν με την είσοδο στην εξάδα.

Την ίδια ώρα, μίλησε και για τον Χριστόφορο Τορναρίτη αλλά και τον Γιάννη Πετράκη, χαρακτηρίζοντας τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας, αφού όπως είπε αν δεν γινόταν ο σωστός προγραμματισμός το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακό ίσως να μην βρισκόταν τώρα στην πρώτη εξάδα.

«Τέλος καλό, όλα καλά. Για εμάς ήταν ένας τελικός. Αποδείχθηκε στο τέλος της ημέρας, καρδιοχτυπήσαμε και κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα. Υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση σε όλους μας. Οι κόποι μέσα από τα προβλήματα ανταμειφθήκαν. Ότι θέλουν ας κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες. Εμείς είμαστε στην εξάδα. Αξιοποιήσαμε τον κρυφό στόχο που είχαμε την εξάδα. Με περισσότερη ηρεμία συνεχίζουμε. Συγκαταλεγόμαστε στις έξι καλύτερες ομάδες στην Κύπρου. Αξίζει αν είμαστε στην εξάδα. Αποδόθηκε δικαιοσύνη. Η επιτυχία ανήκει σε όλους. Από τον κύριο Τορναρίτη, στους προπονητές που δούλεψαν αλλά και στους προπονητές. Χωρίς τον σωστό προγραμματισμό με τον κύριο Τορναρίτη και τον κύριο Πετράκη, έφτιαξαν αυτή την ομάδα. Αυτοί είναι πρωταγωνιστές Η ποιότητα της ομάδας μας έφερε σε αυτή τη θέση. Δικαιούμαστε να πανηγυρίζουμε. Οι παίκτες θα πάρουν το πριμ τους και συνεχίζουμε Δευτέρα. Ελπίζω να προχωρήσουμε όλο και περισσότερο και στο θεσμό του κυπέλλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξάστερος ο Τακτακαλλάς, πάτησε την ΑΕΚ και έσβησε τα όνειρα του ΑΠΟΕΛ

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν