ΒΙΝΤΕΟ: Δεινοπάθησε, αλλά πήρε τεράστιο τρίποντο ο Απόλλωνας κόντρα στην ΈΝΠ

Πολύ δύσκολο, αλλά τεράστιας σημασίας τρίποντο πήρε ο Απόλλωνας απέναντι στην Ένωση, στο Τσίρειο στάδιο, με σκορ 2-1.

Οι γαλάζιοι άνοιξαν το σκορ στο 67' με τον Γκεριέρ, ενώ η Ένωση ισοφάρισε με τον Φελίπε στο 79, με πέναλτι. Δύο λεπτά αργότερα, ο Απόλλωνας σκόραρε επίσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπένσοπ, για το τελικό 2-1. 

Με τη νίκη του, ο Απόλλωνας ανέβηκε στους 54 βαθμούς, ενώ η Ένωση έμεινε στους 24 και στη ζώνη του υποβιβασμού. 

Το προφίλ του αγώνα: 

Με μπόλικη όρεξη μπήκε στο γήπεδο ο Απόλλωνας, ο οποίος θέλησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, για να αποβάλει το άγχος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του, εντούτοις η μπάλα δεν κατέληξε στα δίκτυα του Γκαντσέφσκι, ο οποίος όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών.

Την ίδια ώρα, η Ένωση προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα για να πετύχει κάποιο γκολ και έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, με τον Θεοδώρου, στο 20ο λεπτό. 

Ο νεαρός επιθετικός, πήρε πάσα από τον Νγκοο και έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γαλάζιων, όμως το πλασέ του, πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Γιοβάνοβιτς.

Αφού δεν σκόραραν, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση αμύνθηκε μαζικά, με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να δυσκολεύεται να βρει τους χώρους για να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Γκαντσέφσκι.

Ο Απόλλωνας τελικά βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα, με το νέο του απόκτημα, Γκεριέρ, στο 67'.

Ο Μπίσεσβαρ έκανε το κόρνερ από αριστερά και ο Γκεριέρ πήδηξε πιο ψηλά από όλους, στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Γκαντσέφσκι.

Στη συνέχεια, το παιχνίδι έγινε ροντέο, αφού στο 79', η Ένωση κέρδισε πέναλτι, σε χέρι του Ρομπέρζ, μετά από κεφαλιά του Θεοδώρου, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Φελίπε και ισοφάρισε.

Με τη σέντρα, ο Μπένσοπ βρέθηκε στην περιοχή της Ένωσης και ανατράπηκε από τον Μπάλαζιτς, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο ίδιος παίκτης, νίκησε τον Γκαντσέφσκι, για το 2-1.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Πέδρο, Ρομπέρζ, Κυριάκου, Βασιλείου (67′ Γκεριέ), Σατσέτι (58′ Μάρκοβιτς), Ντένιτς, Παπουνασβίλι (58′ Μπένσοπ), Πίττας, Μπίσεσβαρ, Νταμπό (85′ Ματέι).

ΕΝΠ: Γκατσέφσκι, Μπαρμπόσα, Μπάλαζιτς, Κυριάκου, Πανός, Μπάρνι, Κοσμά (69′ Φελίπε), Λούσερο, Θεοδώρου (85′ Πανός), Γκάντο, Ενγκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αφήνει τα δοκάρια της Ανόρθωσης ο Zivkovic-Τα βρήκαν και τους χάρισε δεδουλευμένα
Η κλήρωση της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ
Το πρόγραμμα των επόμενων δύο αγωνιστικών της Cyprus League ανακοίνωσε η ΚΟΠ
Άλλη μια νίκη για την Πάφο και ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο-Νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Άρη
Ισόπαλο το ντέρμπι στην Αρένα-Διατηρεί το προβάδισμα για την τρίτη θέση η ΑΕΚ
UEFA: Τα χρήματα που πήραν οι κυπριακές ομάδες για τους διεθνείς
Μπαίνουν στη μάχη για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος οι ομάδες-Οι ενδεκάδες των ντέρμπι
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της