Βάζει δύσκολα στον Απόλλωνα η Ένωση-Έμειναν στο μηδέν στο πρώτο ημίχρονο

Με αντίπαλο την Ένωση στο Τσίρειο στάδιο, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας, ο οποίος θέλει τη νίκη, για να έχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, ενόψει των πλέι οφ.

Από την άλλη, η Ένωση ψάχνει τη νίκη για να ανέβει βαθμολογικά, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές της για παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Το προφίλ του αγώνα: 

Με μπόλικη όρεξη μπήκε στο γήπεδο ο Απόλλωνας, ο οποίος θέλησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, για να αποβάλει το άγχος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του, εντούτοις η μπάλα δεν κατέληξε στα δίκτυα του Γκαντσέφσκι, ο οποίος όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών.

Την ίδια ώρα, η Ένωση προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα για να πετύχει κάποιο γκολ και έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, με τον Θεοδώρου, στο 20ο λεπτό. 

Ο νεαρός επιθετικός, πήρε πάσα από τον Νγκοο και έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γαλάζιων, όμως το πλασέ του, πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Γιοβάνοβιτς.

Αφού δεν σκόραραν, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Οι ενδεκάδες:

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Πέδρο, Ρομπέρζ, Κυριάκου, Βασιλείου, Σατσέτι, Ντένιτς, Παπουνασβίλι, Πίττας, Μπίσεσβαρ, Νταμπό.

ΕΝΠ: Γκατσέφσκι, Μπαρμπόσα, Μπάλαζιτς, Κυριάκου, Πανός, Μπάρνι, Κοσμά, Λούσερο, Θεοδώρου, Γκάντο, Ενγκό.

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»