Το σήκωσε για πλάκα ο Τζόκοβιτς!

Ποιο 20-0 και ποια φόρμα του Μεντβέντεφ; Παίκτες επιπέδου Τζόκοβιτς γιγαντώνονται σε τελικούς και ο Σέρβος δεν είδε κανέναν μπροστά του, φτάνοντας με περίπατο στο τρόπαιο του Australian Open με 3-0 σετ.

Ασυναγώνιστος στη Μελβούρνη ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, ισοπέδωσε με 7-5, 6-2, 6-2 τον 25χρονο Ρώσο (Νο.4) σε 1 ώρα και 53 λεπτά, για να φτάσει στον 18ο Grand Slam τίτλο του (81oς τίτλος καριέρας). Δεν έχει χάσει ποτέ σε τελικό στη Μελβούρνη (9/9)!

Πλέον απέχει μόνο δύο majors από Ράφα Ναδάλ-Ρότζερ Φέντερερ (20) και η λογική λέει ότι θα έρθει η στιγμή που θα περάσει αυτός στην κορυφή. Είναι, άλλωστε, ο μικρότερος της... παρέας! Σημειώστε, πάντως, ότι οι τρεις τους έχουν κερδίσει 58 από τα τελευταία 73 σλαμ.

Πολύ δυνατός πνευματικά ο 34χρονος Σέρβος, έκοψε τη φόρα του Μεντβέντεφ, που εκτός των άλλων έτρεχε ένα σερί 12-0 κόντρα σε τενίστες του Top 10. Μετρούσε σε 20 διαδοχικές νίκες, με διαδοχικούς τίτλους σε Παρίσι, Λονδίνο και Μελλβούρνη (ATP Cup).

Και μπορεί ο Ντανίλ να «χτύπησε» στα ίσα το πρώτο σετ (λύγισε όταν σέρβιρε στο 6-5), παρότι έμεινε γρήγορα πίσω με 3-0, όμως η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στον Νόλε...

Ο τενίστας από το Βελιγράδι έχασε το πρώτο γκέιμ του δεύτερου, ωστόσο με τέσσερα γκέιμ στη σειρά πήρε ξανά κεφάλι, γράφοντας στη συνέχεια με άνεση το 2-0.

Κάπως έτσι κύλησε και το τρίτο σετ, με τον Νόλε να... κάνει πλάκα και να κυριαρχεί μέσα στο γήπεδο. Ο Ντανίλ προσπάθησε να βάλει τον κόσμο στο παιχνίδι μετά το 3-0, όμως ήταν αδύνατον να απειλήσει τον φανταστικό Σέρβο.

Έτσι, με νέο μπρέικ στο 5-2 ο 24χρονος τενίστας έκλεισε πανηγυρικά τον αγώνα και κατέκτησε τον τίτλο στη Μελβούρνη για τρίτη σερί χρονιά. Ο απόλυτος βασιλιάς της Μελβούρνης!

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ιπτάμενος Μπανκέρο στην κορυφή του Top-5 του Game 7
Νίκη-έκπληξη από Λάντο Νόρις στο Μαϊάμι
Η πρώτη δημόσια αντίδραση του Τσιτσιπά μετά από τον χωρισμό με την Μπαντόσα
Πρόστιμο 30.000 ευρώ από τη Euroleague στη Φενερμπαχτσέ
Αντετοκούνμπο: O τραυματισμός, η Εθνική Ελλάδας και το Προολυμπιακό
BINTEO: Τήρησε την υπόσχεσή του ο Ντόντα Χολ και κέρασε ζελεδάκια την Τουρκάλα δημοσιογράφο
Έγιναν... καπνός μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια του Game 5 του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι
Το άλμα του Τεντόγλου πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι στη Ρώμη
Αποκλείονται εθελοντές Ρώσοι-Λευκορώσοι από το Παρίσι 2024 για λόγους ασφαλείας
Φενέρμπαχτσε-Μονακό: Εισιτήριο για Βερολίνο ή για… Πριγκιπάτο