Η Κορίνθιανς ανακοίνωσε 19 κρούσματα, αλλά δεν ζήτησε αναβολή αγώνα

Η Βραζιλία μαστίζεται από κρούσματα κορωνοϊού και φυσικά οι ομάδες της χώρας δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Η χώρα έχει ξεπεράσει τους 257.000 θανάτους και έχει 10,6 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Η Κορίνθιανς ανακοίνωσε 19 καινούργιες περιπτώσεις Covid-19, συμπεριλαμβανομένων οκτώ παικτών, αλλά δεν ζήτησε να αναβληθεί ο αγώνας με την Παλμέιρας του Αμπελ Φερέιρα στο στάδιο Neo Química Arena.

Οι αμυντικοί Φάμπιο Σάντος, Φάγκνερ και Ραούλ Γκουστάβο, οι μέσοι Γκαμπριέλ και Ραμίρο, ο επιθετικός Καγέ και οι τερματοφύλακες Γκιγέρμε και ο Κάσιο, είναι οι παίκτες που μολύνθηκαν. Ο τελευταίος μάλιστα για δεύτερη φορά.

Από εκεί και πέρα, έντεκα μέλη του προπονητικού τιμ και συνεργάτες των οποίων η ταυτότητα δεν αποκαλύφθηκε, διαγνώστηκαν επίσης με κορωνοϊό. Η Κορινθιανς θα χρησιμοποιήσει παίκτες της ομάδας U-20 για να συμπληρώσει το ρόστερ της, θυμίζοντας ότι τον Ιανουάριο είχε ανακοινώσει δέκα κρούσματα.

Πηγή:sport24.gr

Δειτε Επισης

Ο μεταγραφικός στόχος της Νότιγχαμ Φόρεστ για να αντικαταστήσει τον Ελάνγκα
Ο Κιελίνι έγινε συνιδιοκτήτης της Λος Άντζελες FC
Πληρώνει από την τσέπη του ο Γιόκερες για να πάει στην Άρσεναλ
Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κονατέ
Πήγε για την τράμπα η Μπρέντφορντ, προσέγγισε τον Ποστέκογλου για τη διαδοχή του Φρανκ
Η UEFA αλλάζει τους κανόνες στα νοκ άουτ παιχνίδια του Champions, Europa και Conference League
Καθάρισε την Πολωνία με τριάρα και πέρασε στα νοκ άουτ η Σουηδία
Ο Ζοάο Πέδρο έκανε τα μαγικά του και έστειλε την Τσέλσι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Το πρώτο γκολ του Champions League για τη σεζόν 2025-2026 ήρθε από τη Μάλμε
Νέα στοιχεία για το τραγικό τέλος των αδερφών Ζότα-Οι Αρχές ρίχνουν φως στα αίτια αλλά και ποιος οδηγούσε