«Ήμασταν κυρίαρχοι για ενενήντα λεπτά, αλλά δεν σκοράραμε»

Απογοητευμένος από την ήττα που δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ από την Ανόρθωση, παρουσιάστηκε στη διάσκεψη Τύπου, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. 

Όπως ανέφερε, «παίξαμε με αυτοπεποίθηση, στοπ πρώτο ημίχρονο επιβληθήκαμε. Στις προϋποθέσεις που είχαμε δεν απειλήσαμε, αλλά είχαμε συντριπτική κατοχή. Δεχθήκαμε όμως γκολ, που αυτό είναι η ουσία. Μετά την αποβολή δημιουργήσαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις, αλλά δεν σκοράραμε. 

Ήμασταν κυρίαρχοι για ενενήντα λεπτά. Αυτό μας δίνει ψυχολογία και πίστη για να ανατρτέψουμε το αποτέλεσμα». 

Κληθείς να σχολιάσει το πως θα ήταν το δεύτερο ημίχρονο εάν συνέχιζε ο Γκάρνερ, είπε πως, «είναι υποθετική ερώτηση, δεν μπορώ να απαντήσω».

Δειτε Επισης

Αποστολές για Κύπριους διαιτητές σε Ευρωπαϊκούς αγώνες
Προτάθηκε στην Πάφο ο Νταβίντ Λουιζ
Ανακοίνωσε τον Ντε Λούκας η ΕΝΥ Ύψωνα
Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Σαρφό η ΕΝΥ Ύψωνα
Στέλνουν τον Ελ Αραμπί στη Ligue 1
Ξεκίνησαν οι εργασίες στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ξέρει πολύ καλά από γκρεμίσματα και ανακαινίσεις η κ. Αντρούλα»
Η τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ για Ελ Αραμπί και επενδυτές-«Δεν κατέρρευσε η συμφωνία, στην Κύπρο ο Αλμέιδα»
Προκύπτει θέμα με Ελ Αραμπί στον ΑΠΟΕΛ-Απουσιάζει από τις προπονήσεις
Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου