Από τον ΑΠΟΕΛ στον Φανιέρο και τον Ολυμπιακό και το... άλμα στην Ομόνοια

Μια ανάσα από το να φορέσει τη φανέλα της Ομόνοιας, βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πάρης Ψάλτης. Η εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε ο 24χρονος δεξιός μπακ, πρόκειται να εξαργυρωθεί στο προσεχές μέλλον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς ο ποδοσφαιριστής γυάλισε στο μάτι των φετινών πρωταθλητών...

Ο Πάρης Ψάλτης, με την ποδοσφαιρική του αρτιότητα, μαγνήτισε το ενδιαφέρον της Ομόνοιας, με την ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων, να θεωρεί πώς πρόκειται για μια έμπιστη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας, για να βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή μαζί με τον Σεχού. Υπενθυμίζεται, ότι ο Χάρης Μαυρίας είναι αυτός που αποχώρησε από τους πράσινους και ο Πάρης Ψάλτης, πρόκειται να είναι ο αντικαταστάτης του. 

Ο 24χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής, πραγματοποίησε μια γεμάτη σεζόν στην ομάδα του Τακτακαλά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και μάλιστα ήταν από τους κορυφαίους, του Τσέντομιρ Γιαννέφσκι, καταγράφοντας συνολικά τριάντα συμμετοχές. 

Γυρίζοντας λίγο τον χρόνο πίσω, ο Πάρης Ψάλτης, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα το 2014 στον ΑΠΟΕΛ, χωρίς ωστόσο να πάρει λεπτά συμμετοχής στην πρώτη ομάδα των γαλαζοκιτρίνων. Το 2016, ο Κύπριος αμυντικός έδωσε τα χέρια με τον Λούκα Φανιέρο, φορώντας τη φανέλα του Ερμή για τρία χρονιά, καταγράφοντας εβδομήντα συμμετοχές. Στη συνέχεια, για τον Πάρη Ψάλτη επέδειξε ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, τον οποίο έκανε δικό του το 2019, για να μετρήσει συνολικά μέχρι σήμερα 52 συμμετοχές. 

Αυτή η πορεία του 24χρονου άσου στα κυπριακά γήπεδα, έχει καταλήξει σήμερα, όπως όλα δείχνουν, στην Ομόνοια και πλέον το μέλλον του Πάρη Ψάλτη βρίσκεται στα δικά του πόδια, καθώς σε μια κρίσιμη ποδοσφαιρική του περίοδο καλείται να αποδείξει πόσα καντάρια μπάλας γνωρίζει και να βοηθήσει με τη νέα χρονιά τους πράσινους να πετύχουν τους στόχους τους και ο ίδιος να αναδειχθεί, μέσα από αυτή την προσπάθεια. 

Δειτε Επισης

BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος