Δεν πάνε στη φιέστα οι Ομονοιάτες-Ετοιμάζουν πορεία και πάρτι στο Ηλίας Πούλλος

Πάρτι στο «Ηλίας Πούλλος» ετοιμάζει αύριο το Fan Club Λακατάμιας, ενόψει της στέψης του πρωταθλήματος της Ομόνοιας, μετά από απόφαση του που πάρθηκε σε συνεδρία του συνδέσμου, ώστε να μη χωριστεί ο κόσμος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του Fan Club Λακατάμιας, διοργανώνει πορεία, η οποία θα ξεκινάει στις 17:00 από τη Λακατάμια με προορισμό το «Ηλίας Πούλλος», όπου εκεί θα στήσουν το δικό τους πάρτι, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Απόλλωνα και θα περιμένουν την αποστολή της ομάδας τους, ώστε να πανηγυρίσουν εκεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ,

Η μέρα που περίμενες για 11 ολόκληρα χρόνια σχεδόν έφτασε και κανείς δεν θα μας την χαλάσει.

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟ.

Μετά λοιπόν και την νέα απόφαση για παρουσία περίπου 3,500 κόσμου, το Δ.Σ. του συνδέσμου μας παρακάθησε σε συνεδρία και αποφάσισε ότι δεν μπορούμε να χωρίσουμε τον κόσμο μας και δεν θα αφήσουμε κανένα από τα μέλη μας πίσω.

Γι’ αυτό́, το FCL διοργανώνει μαγική ΠΟΡΕΙΑ με κατεύθυνση το ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΛΟΣ, μια πορεία που θα κάνει τους πάντες να παραμιλούν για την αρρώστια αυτού́ του ΛΑΟΥ!

Την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν, στολίζουμε αυτοκίνητα και μοτόρες με κασκόλ και σημαίες, μαζευόμαστε ΟΛΟΙ από νωρίς στον σύνδεσμο μας στην Λακατάμια και στις 17:00 πρασινίζουμε τους δρόμους της Λευκωσίας με κατεύθυνση το ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΛΟΣ, εκεί όπου θα στηθεί ένα μοναδικό οργανωμένο πάρτι όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Στις 18:00 θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας και στην συνέχεια θα υποδεχτούμε τους πρωταθλητές παρέα με το τρόπαιο!

Όλοι γνωρίζουμε πόσο τους πονάει η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ γι’ αυτό και δεν θα δώσουμε την αφορμή σε κανένα να μας χαλάσει την γιορτή, πάμε μυαλομένα να ζήσουμε μια αξέχαστη μέρα πανηγυρίζοντας με την ψυχή μας το 21ο και χωρίς να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα στην ομάδα μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού