Δεν γλίτωσε το... τρολάρισμα ο Λάζαρος-«Του χρόνου Ομόνοια και μετά ΑΠΟΕΛ»

Δεν γλύτωσε το... τρολάρισμα ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αφού η γνωστή σελίδα στο Facebook, El Sombrero την... είπε στον Ελλαδίτη εξτρέμ. 

Όπως αναφέρει η ανάρτηση, ο Ελλαδίτης μετά την Ανόρθωση, έχει συμφωνήσει να παίξει σε Ομόνοια και στη συνέχεια στον ΑΠΟΕΛ!

«Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο έμπειρος άσος υπέγραψε συμβόλαιο με την Ανόρθωση για τη νέα σεζόν, με την Ομόνοια για την επόμενη και με τον ΑΠΟΕΛ για τη μεθεπόμενη».

Το τρολάρισμα στον έμπειρο εξτρέμ, είναι λόγω του γεγονότος ότι έχει παίξει σε όλες τις μεγάλες ομάδες της πατρίδας του. Συγκεκριμένα, πρώτα στον ΠΑΟΚ και έπειτα σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πρώτα τον καλωσόρισε και μετά έβαλε την υπογραφή του με την Ανόρθωση ο Λάζαρος

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τερματοφύλακας στην Αργεντινή την είδε… Μέσι και το πλήρωσε με γκολ
ΒΙΝΤΕΟ: «Κυρίαρχος» στο bottle flip challenge της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Η Ντάρια Κασάτκινα θα αγωνίζεται πλέον για την Αυστραλία-Εγκατέλειψε τη Ρωσία
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση στην αποστολή από οπαδούς της ΑΕΛ καταγγέλλει ο Ηρακλής
Αντετοκούνμπο απαντά στον ΛεΜπρόν: «Θα είχα μάλλον 275 πόντους στα 70s, αλλά άδικη η σύγκριση δύο εποχών»
Ενεπλάκη σε τροχαίο παίκτης του Παναθηναϊκού στη Γλυφάδα-Δεν υπήρξε τραυματισμός
Χάαλαντ: Η μασκότ της Σίτι κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, ισχυριζόμενη ότι τη χτύπησε
Παναθηναϊκός: Φίλαθλος έπαθε επιληπτικό επεισόδιο, τον έσωσε ο υπεύθυνος ασφαλείας
Ο Πρόεδρος της FIFA συγχαίρει τις Apollon Ladies
Λουλούδια από Σλούκα και Αλβέρτη για τον Φιλόπουλο (pics&vid)