Μπέιλ: Μου κάνουν συνέχεια ανόητες ερωτήσεις, φυσικά και θα συνεχίζω να παίζω

Πριν από μερικούς μήνες, είχαν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια περί απόσυρσης του Γκάρεθ Μπέιλ από τον χώρο του ποδοσφαίρου, μετά το Euro.

Η Ουαλία το βράδυ του Σαββάτου (26/06) γνώρισε βαριά ήττα από τη Δανία με 4-0 και παράλληλα τον αποκλεισμό της από την διοργάνωση του Euro. Μετά την αναμέτρηση, ο Γκάρεθ Μπέιλ ρωτήθηκε αν το ματς κόντρα στους Δανούς ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα της Ουαλίας, αλλά «στράβωσε» και αποχώρησε από τις δηλώσεις που έκανε.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, παραχώρησε συνέντευξη στο «S4C» που μεταδίδεται στην ουαλική γλώσσα και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

«Θέλω να συνεχίσω να παίζω. Μου κάνουν συνέχεια ανόητες ερωτήσεις. Μου αρέσει να παίζω για την Ουαλία. Θα παίζω για τη χώρα μου μέχρι να φτάσει η στιγμή να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Τώρα δεν πρόκειται να σταματήσω. Μόλις τελειώσαμε το Euro. Θα μεταφέρουμε την εμπειρία που αποκομίσαμε στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Χαμός στη Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δεν δίνει εισιτήρια στο σύλλογο, ο Αμορίμ πληρώνει για τους συνεργάτες του
Όλο και πιο κοντά στην «βόμβα» με Γκιόκερες η Άρσεναλ
Το ντεμπούτο του Ρονάλντο Τζούνιορ με την Κ15 Πορτογαλίας και η υπερηφάνεια του πατέρα του
Η Άρσεναλ έχει αρπάξει ήδη τον Γιόκερες
Αυτά ζητά η Λίβερπουλ από τη Ρεάλ για να δώσει άμεσα τον Άρνολντ
Το αγαπημένο γκολ του Μέσι που θα μετατραπεί σε έργο τέχνης
Σοκάρει η κόρη του Μαραντόνα-«Πρόκειται για σκηνοθεσία, μια θεατρική παράσταση που μας έστησαν»
Αυτό είναι το μυθικό ποσό που ζητάει η Μπενφίκα για τον Παυλίδη
Στην Αγγλία για διαπραγματεύσεις με τη Σίτι ο Βιρτζ
Η Σαμπντόρια έπεσε στον... γκρεμό της Serie C