Μεγάλη μάχη με τις φλόγες στην Πενταλιά-Δύσκολο λόγω ανέμων το έργο πυρόσβεσης

Συνεχίζουν να εργάζονται οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις για την κατάσβεση της φωτιάς στην Πενταλιά της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή η φωτιά κατακαίει χαμηλή άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεση της, συνέχισε, πέρα από τις επίγειες και εναέριες δυνάμεις, έχει επιστρατευθεί και προωθητικής γαιών για οριοθέτηση της πυρκαγιάς και δημιουργία διοδίων για προσέγγιση των επίγειων δυνάμεων και για περιορισμό του μετώπου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε παρά το χωριό Πενταλιά της επαρχίας Πάφου, δέκα λεπτά πριν τις 14:00 σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή.

Ο κ. Κεττής ανέφερε πως για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Πάφου και άλλα δύο από το Τμήμα Δασών.

Επίσης ενεργοποιήθηκαν τα δύο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών και τέθηκαν σε επιφυλακή τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας.

Η κατάσβεση της φωτιάς έχει καταστεί δύσκολο έργο λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, των ανέμων και του δύσβατου της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
«Δυσαρεστημένος ο Αντετοκούνμπο με την απόφαση των Μπακς να αποδεσμεύσουν τον Λίλαρντ»
Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Πίο Εσπόζιτο: Ένα ονειρεμένο ντεμπούτο στην 11άδα, το «ναι» του Κίβου και το μπλόκο στον… Χόιλουντ!
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Ο Ολυμπιακός πληρώνει το buy-out για Γουόρντ και τον παίρνει στην Αθήνα