Η αινιγματική ανάρτηση του Νεκτάριου.... (pic)

Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου να έχει χωρίσει με τη σύζυγο του, Κωνσταντίνα…, μετά από επτά χρόνια γάμου, ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ τοποθετήθηκε με… αινιγματική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, με ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε «όταν ωριμάζεις συνειδητοποιείς ότι η σιωπή είναι πιο ισχυρή από το να αποδείξεις κάτι».

Oι φήμες χωρισμού για το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, κυκλοφορούν εδώ και δύο μήνες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, ωστόσο κανείς από τους δύο πρωταγωνιστές, μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τον χωρισμό.

Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Κωνσταντίνα Ευριπίδου παντρεύτηκαν στη Μύκονο τον Οκτώβριο του 2014 και από τότε απέκτησαν δύο παιδάκια. ​Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μετά από εφτά χρόνια έγγαμου βίου, επέλεξαν να χωρίσουν τους δρόμους τους ως ζευγάρι αλλά να παραμείνουν αγαπημένoι γονείς για τα παιδιά τους.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τερματοφύλακας στην Αργεντινή την είδε… Μέσι και το πλήρωσε με γκολ
ΒΙΝΤΕΟ: «Κυρίαρχος» στο bottle flip challenge της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Η Ντάρια Κασάτκινα θα αγωνίζεται πλέον για την Αυστραλία-Εγκατέλειψε τη Ρωσία
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση στην αποστολή από οπαδούς της ΑΕΛ καταγγέλλει ο Ηρακλής
Αντετοκούνμπο απαντά στον ΛεΜπρόν: «Θα είχα μάλλον 275 πόντους στα 70s, αλλά άδικη η σύγκριση δύο εποχών»
Ενεπλάκη σε τροχαίο παίκτης του Παναθηναϊκού στη Γλυφάδα-Δεν υπήρξε τραυματισμός
Χάαλαντ: Η μασκότ της Σίτι κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, ισχυριζόμενη ότι τη χτύπησε
Παναθηναϊκός: Φίλαθλος έπαθε επιληπτικό επεισόδιο, τον έσωσε ο υπεύθυνος ασφαλείας
Ο Πρόεδρος της FIFA συγχαίρει τις Apollon Ladies
Λουλούδια από Σλούκα και Αλβέρτη για τον Φιλόπουλο (pics&vid)