«Έτσι είναι όμως φίλε ο πρωταθλητισμός, τίποτα δεν χαρίζεται, μόνο κερδίζεται»

Mε μια ανάρτηση γεμάτη συναισθήματα, ο εκ των κορυφαίων αθλητών που ανέδειξε η Κύπρος, ο Κυριάκος Ιωάννου, λέει αντίο από την ενεργό δράση. 

«Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του!!! Ένα ταξίδι που ήταν γεμάτο όνειρα και στόχους!!!», έγραψε σε ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Ένα ταξίδι όπου ξεκίνησε από μια μικρή χώρα την Κύπρο. Από εκεί ξεκίνησαν όλα τα όνειρα; να καταφέρω να γίνω ένας από τους καλύτερους άλτες του ύψους στον κόσμο.. και τα κατάφερα!!! Σε όλη αυτή την πορεία υπήρξαν δύσκολες στιγμές, πόνος, τραυματισμοί, χειρουργεία, απογοητεύσεις, απορρίψεις... αλλά όμως και δάκρυα χαράς, υπερηφάνεια, πανηγυρισμοί, συγκινήσεις!!! Έτσι είναι όμως φίλε ο πρωταθλητισμός. Τίποτα δεν σου χαρίζεται; μόνο κερδίζεται.

Με σκληρή δουλειά, αφοσίωση, αγάπη και πίστη για αυτό που κάνεις. Και αυτό με έκανε να τολμάω και ποτέ να μην τα παρατάω!!! Κάπου εδώ όμως πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, στην γυναίκα μου Άννα Καβαθά, στους γονείς μου, στον προπονητή μου Demetris Efthymiou, σε όλους τους γιατρούς μου, στους φίλους μου και σε όλους τους χορηγούς μου που όλοι τους συνέλαβαν στις επιτυχίες μου αλλά ήταν πάντα δίπλα μου και στις αποτυχίες. Ασφαλώς ένα μεγάλο ευχάριστο στην ομοσπονδία μου Koeas Cyprus και τον ΚΟΑ για όλη την στήριξη που μου παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ένα όμορφο ταξίδι που έφτασε στο τέλος του, ίσως όχι με τον καλύτερο τρόπο λόγο του COVID, θα ήθελα να τελείωνε με ένα τελευταίο αγώνα μου, όμως επιφυλάσσομαι στο άμεσο μέλλον για ένα αγώνα επίδειξης από παλιούς και νέους άλτες του ύψους. Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να καταφέρω και να βιώσω τα όνειρα μου. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!!!».

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για την οικογένεια Μπας στους Λέικερς, πουλάνε τις μετοχές τους
Ισχυρό φαβορί η Αθήνα και το ΟΑΚΑ για να φιλοξενήσουν το Final Four της Euroleague την επόμενη σεζόν
Έτοιμο το Σπύρος Κυπριανού να φιλοξενήσει το EuroBasket-«Μέρα ορόσημο και σταθμός για τον αθλητισμό»
Από το Βερολίνο ξεκινάει η φετινή αγωνιστική χρονιά της Καρολίνας Πελενδρίτου
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»
Σύσκεψη κορυφής με Αταμάν προανήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Παράσταση για έναν ρόλο στο Παρίσι, φανταστικός και πάλι ο Σορτς που διέλυσε τη Μονακό
Οι παίκτες της Βίρτους Μπολόνια πήραν με βιντεοκλήση τον Πολονάρα για να του αφιερώσουν τον τίτλο
Η Βίρτους έκανε το 3-0 με μυθικό Σενγκέλια και αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον Πολονάρα