«Αντώνης, Μίλτος, Χρίστος… Κούφιες υποσχέσεις κατόπιν εορτής»

Δεν ξεχνούν τα τρία δικά τους παιδιά, Αντώνη, Μίλτο και Χρίστο οι ΑΕΛίστες, με αφορμή την επέτειο των δέκα χρόνων από τη φονική έκρηξη στο Μαρί.

Σε ανακοίνωση της η Θύρα 3, αναφέρει πως «συμπληρώθηκαν ήδη 10 χρόνια από την φονική έκρηξη στο Μαρί που σαν αποτέλεσμα είχε τον άδικο χαμό 13 συνανθρώπων μας ανάμεσα τους και 3 νεαροί ΑΕΛίστες. Αντώνης, Μίλτος και Χρίστος».

Την ίδια ώρα, οι οργανωμένοι οπαδοί της λεμεσιανής ομάδας, σημειώνουν ότι «δυστυχώς, 10 χρόνια μετά ακόμα ο τόπος μας, ο αθλητισμός και η κοινωνία ταλαιπωρούνται από τη διαφθορά, τα μοιραία λάθη, την μη πρόληψη και τις κούφιες υποσχέσεις  ''κατόπιν εορτής'' των ανεύθυνων που μένουν δεμένοι στις θέσεις ευθύνης. ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ ΛΕΒΕΝΤΕΣ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας