Η υπόσχεση Πετρίδη για τους παίκτες κράχτες και το... all in με άρωμα κυπριακό

Κβιλιτάια, Νταουσβίλι, Οκριασβίλι, Καρώ, Θεοδώρου, Ντανίλο… Αναμφίβολα η δήλωση του Πρόδρομου Πετρίδη, για το ότι θα φέρει στον Αρχάγγελο παίκτες κράχτες, επιβεβαιώθηκε και με το παραπάνω, αφού όπως φάνηκε από τις μέχρι τώρα προσθήκες μόνο λόγια του… αέρα δεν ήταν.

Ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρίνων είναι πεπεισμένος να κτίσει ένα νέο και δυνατό ΑΠΟΕΛ, έτοιμο να πρωταγωνιστήσει. Μια ομάδα, με γερά θεμέλια και με πρώτιστο στόχο να επιστρέψει ξανά στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Μετά από τις έξι προσθήκες, με άρωμα κυπριακό και γνώριμες στον κόσμο της ομάδας, επικρατεί ενθουσιασμός, αλλά και ταυτόχρονα αισιοδοξία. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, οι συνεργάτες του αλλά κυρίως ο Πρόδρομος Πετρίδης  πάνε για… all in.

Και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός, ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων δεν σταματάει εδώ, καθώς πέραν από το πολυσυζητημένο ενδεχόμενο επιστροφή του Μούσα Αλ Τάμαρι στον Αρχάγγελο, τώρα πάει να προστεθεί στην εξίσωση και το κεφάλαιο Λούκας Σόουζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξετάζουν επιστροφή Σόουζα στον ΑΠΟΕΛ-Όλα ανοικτά

Βέβαια, η περίπτωση του πρώτου παραμένει στάσιμη εδώ και αρκετές εβδομάδες, ωστόσο το να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Λέουβεν και ο παίκτης να κατηφορίσει στο νησί μας δεν είναι απόμακρο σενάριο.

Από την άλλη, η περίπτωση του Σόουζα δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς για να προκύψει συμφωνία και ανάμεσα στις δύο πλευρές θα πρέπει ο Βραζιλιάνος άσος να μείνει ελεύθερος από την Γκουοάν Πεκίνου, ομάδα στην οποία ανήκει.

Επομένως, απαντήσεις σχετικά με τα πιο πάνω αναμένεται να δοθούν με το πέρασμα του χρόνου, ωστόσο ήδη στους φίλους των γαλαζοκιτρίνων επέστρεψαν χαμόγελα αισιοδοξία και πίστης και όχι άδικα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το παιχνίδι της υπομονής για Τάμαρι και η... λιγομίλητη Λέουβεν

Δειτε Επισης

Φιλική ήττα της Εθνικής Παίδων Κ-15 στην Αρμενία
Το μεγαλύτερο έλλειμμα για το 2023 οι αιώνιοι-Στα 37 εκ. οι οφειλές του ΑΠΟΕΛ, στα 26 εκ.της Ομόνοιας
Επίσημα στην ΑΕΛ ο Παναγιώτης Γιάννου
Η μεγαλύτερη εισφορά για τo Aντώνης Παπαδόπουλος από τον Αντρέα Πουλλαΐδη
Οι οικονομικές καταστάσεις των ομάδων-Οι δύο... κερδισμένες και οι ζημιές σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ
Tα λεφτά που δόθηκαν σε ατζέντηδες από τις κυπριακές ομάδες-Η πρωτιά και τα μηδενικά
Ενημερώνει τον κόσμο του που θα βρεθεί στο ΓΣΠ στον αγώνα με την ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ
Παράνοια για τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου-Οπαδοί κοιμήθηκαν στο γήπεδο περιμένοντας για ένα μαγικό χαρτάκι
«Ενδιαφέρον από ομάδες του Μεξικού για τον Σα Πίντο»
Συνεχίζει στον Άρη ο Κακόριν