Κίνητρα σε οπαδούς για εμβολιασμό-Η πρόταση της ΚΟΠ προς τα Σωματεία

Επιστολή προς τα Σωματεία της Α και Β κατηγορίας απέστειλε η ΚΟΠ, με πρόταση για παραχώρηση δωρεάν εισιτηρίων διαρκείας σε άτομα νεαρής ηλικίας, νοουμένου πως θα εμβολιαστούν. 

Στα πλαίσια ενθάρρυνσης των νέων για εμβολιασμό, η ΚΟΠ αναφέρει στην επιστολή της, πως «η Κυβέρνηση στα πλαίσια της καμπάνιας για προτροπή ατόμων νεαρής ηλικίας να εμβολιαστούν, μας ζήτησε όπως τα σωματεία στα πλαίσια της συνεργασίας που υπάρχει, να παραχωρήσουν αριθμό εισιτηρίων διαρκείας των ομάδων μας για να δοθούν σαν κίνητρο προς τους νέους εμβολιαζόμενους».  

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, «επειδή το θέμα είναι πολύ επείγον και τα μέτρα θα ανακοινωθούν αύριο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παρακαλώ όπως έχω τον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας που θα παραχωρήσει το σωματείο σας, το αργότερο μέχρι σήμερα το απόγευμα και ώρα 19:00».

Σύμφωνα με πληροφορίες της OMADA του REPORTER, τα Σωματεία είναι θετικά και ήδη άρχισαν να ενημερώνουν την ομοσπονδία για τη διάθεση δωρεάν διαρκείας.

Πρόκειται για σημαντική ένδειξη της επιθυμίας όλων των εμπλεκομένων να συμβάλουν στη προσπάθεια για μια ομαλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς πισωγυρίσματα. 

Δειτε Επισης

Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο