«Οι δύο μεγαλύτερες απάτες στην ιστορία της Ρεάλ, την κατέστρεψαν»

Σάλος στην Ισπανία με κάποιες ατάκες του Φλορεντίνο Πέρεθ, από ένα βιβλίο σχετικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης που θα κυκλοφορήσει... Ο πρόεδρος της «βασίλισσας» μιλά για τους δύο μεγάλους άσους που σύνδεσαν το όνομά τους με τη Ρεάλ, τον Κασίγιας και τον Ραούλ και τους χαρακτηρίζει ως τις δύο μεγαλύτερες απάτες στην ιστορία της ομάδας.

«Ο Κασίγιας δεν είναι ένας τερματοφύλακας για την Ρεάλ Μαδρίτης. Τι θέλετε να σας πώ; Δεν είναι και ποτέ δεν ήταν. Ήταν ένα μεγάλο λάθος που κάναμε. Αυτό που συμβαίνει είναι πως έχεις αυτούς όμως που τους αγαπάς, τους λατρεύεις, μιλάς για αυτούς. Τους υπερασπίστηκαν τόσο πολύ. Λοιπόν είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στην ομάδα. Και η δεύτερη ήταν ο Ραούλ. Τα δύο μεγαλύτερα λάθη της Ρεάλ, είναι πρώτα ο Ραούλ και μετά ο Κασίγιας», αναφέρει ο Πέρεθ, ο οποίος, σε άλλο απόσπασμα που έχει βγάλει στην δημοσιότητα η “El Confidential” αναφέρεται υποτιμητικά γενικότερα για τους παίκτες.

«Οι παίκτες είναι πολύ εγωιστές και δεν μπορείς να βασιστείς επάνω τους, αν το κάνεις θα είναι λάθος. Θα σε αφήσουν κάτω. Εχώ τη χειρότερη εντύπωση για αυτούς», αναφέρει.

Στο σχετικό δημοσίευμά της η “El Confidential” αναφέρεται και πάλι στα όσα έχει πει ο Πέρεθ για τον Ραούλ.

«Ο Φλορεντίνο είναι τρομερά εκνευρισμένος με τον παλιό επιθετικό, και δεύτερο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας. Τον κατηγορεί πως κατέστρεψε τη Ρεάλ και πως ήταν ένας από τους λόγους που παραιτήθηκε από την προεδρία τού συλλόγου το 2006», γράφει.

Δειτε Επισης

Το Κατάρ ενδιαφέρεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2029
Ζαφείρης μέχρι το 2027 στη Σλάβια Πράγας-«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται»
ΒΙΝΤΕΟ: O Ντεμπελέ πήρε όλο το... σετ του Μέσι και τις φανέλες των Σουάρες και Άλμπα
BINTEO: Νεύρα από τον Μέσι στην ήττα της Ίντερ Μαϊάμι, έριξε.. σφαλιάρα στον Βιτίνια
Ο Πολ Ινς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ-Το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε νησίδα
Τα βρήκε με τη Ρόμα και κάνει δικό της τον Τάμι Έιμπραχαμ η Μπεσίκτας
Η Τσέλσι έδωσε τα χέρια με την Μπράιτον για τον Ζοάο Πέδρο
Η Μπάγερν πέρασε με τεσσάρα τη Φλαμένγκο και έκλεισε ραντεβού στους «8» με την Παρί
Ακριβότερος μέσος στον κόσμο ο Μπέλιγχαμ, ακολουθούν Πέδρι και Βιρτζ
Ιμπραΐμοβιτς: Δεν έχασε ο Μέσι αλλά το Μαϊάμι, παίζει με αγάλματα, όχι με συμπαίκτες