Ξεσπαθώνουν οι οργανωμένοι της Ομόνοιας-«Να μείνετε μόνο με τις μικρές ομάδες»

Σε μια πολύ έντονη ανάρτηση προχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας, με φόντο την κόντρα μεταξύ των πρασίνων και του ΓΣΠ. 

Σε ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας - Green Fanatics αναφέρει, «ούτε βήμα πίσω. Απλά, σταράτα και Ομονοιάτικα. Όχι για το γαμώτο αλλά γιατί πολύ απλά το άδικο δεν το αντέχουμε, το σιχαινόμαστε, το πολεμάμε. Οι αδικαιολόγητες χρεώσεις που εναλλάσσονται αναλόγως ομάδας, η παραχώρηση των καντινών και άλλων χώρων σε συγκεκριμένης ομάδας παράγοντες δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή.

Δεν υπάρχουν πιο απλά λόγια να παραθέσουμε το γιατί εμείς δεν γουστάρουμε ούτε γήπεδα, ούτε καρέκλες, ούτε την ευκολία μας. Γεννηθήκαμε για να υπηρετούμε τη μεγάλη ιδέα της Ομόνοιας και στα εύκολα και στα δύσκολα».

Ο πράσινος λαός, αναφέρουν, «δεν μπορεί να αποδεχτεί από κανένα να του καταπατεί την περηφάνια που ανέκαθεν είχε. Γεννηθήκαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, από εκβιασμούς για να αποκηρύξουμε τις αρχές μας και τις ιδέες μας. Δεν κάναμε ποτέ δεύτερες σκέψεις. Ούτε και σήμερα θα κάνουμε. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε ούτε συμβιβασμούς, ούτε εκβιασμούς, ούτε κοροϊδία.

Όσο για τις απειλές και τους εκβιασμούς του ΓΣΠ, δηλώνουμε ξεκάθαρα συνεχίστε ακόμη και τώρα να εκτίθεστε ανεπανόρθωτα. Συνεχίστε να βγάζετε όλα σας τα οπαδικά συναισθήματα αλλά προ πάντων τα ψυχολογικά που σας έχουν δημιουργηθεί από τη φετινή μας πορεία. Συνεχίστε να επιβεβαιώνετε όσα τόσα χρόνια φωνάζαμε, να είσαστε απλά υποκινούμενοι και υπηρέτες των διαταγών που έρχονται άνωθεν. Να κανονίζεται τους δικούς σας, τους ευνοούμενους και να μοιράζεστε την πίττα με τους λίγους και εκλεκτούς».

Σημειώνουν ακόμα ότι, «παρόλο που δεν έχουμε ψευδαισθήσεις, άλλωστε πρόσφατα ζήσαμε το γεγονός με την παραχώρηση του Μακαρείου, καλούμε την πολιτεία να ενισχύσει την Ομόνοια στην προσπάθεια που κάνει για να σταματήσει ευνοϊκή μεταχείριση κάποιων. Να σταθεί έστω και μια φορά με το δίκιο και να μην σκεφτεί χρώματα και καταστάσεις.

Τέλος απαιτούμε από όλους τους αρμόδιους φορείς να ενισχύσουν την Ομόνοια να κτίσει το δικό της σπίτι. Δεν εννοούμε μόνο οικονομικά. Οφείλει η λαοφιλέστερη ομάδα να έχει το δικό της γήπεδο, γήπεδο που θα είχαμε εδώ και 47 χρόνια αλλά μας στέρησε η προδοσία του τόπου μας και η Τούρκικη εισβολή.

Υ.Γ. Προς Δ.Σ. ΓΣΠ, σας ευχόμαστε να μείνετε μόνο με τις μικρές ομάδες».

Δειτε Επισης

Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης
Αποχωρεί από την Ομόνοια Αραδίππου και μετακομίζει στο Δασάκι ο Μαρτίνς
Νεοφυτίδης: Στο πίσω μέρος του μυαλού μου η προεδρία της ΚΟΠ
ΒΙΝΤΕΟ: Πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΙΚ ο Κακουλλής
Μοίρασε πρόστιμα ο Αθλητικός Δικαστής-Ποινή και στον Παπασταύρου
Ανακοίνωσε τα πακέτα για τον τελικό η ΑΕΚ-Πότε αρχίζει η προπώληση
Η άποψη του Νεόφυτου Λάρκου για την Ομόνοια, τι είπε για Πάφο και τελικό κυπέλλου
Ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία για Ηλία Χαραλάμπους-Κοστολογείται τρία εκ. από Μπεκάλι