BINTEO: Ποδοσφαιριστές γρονθοκόπησαν 17χρονο αντίπαλο και ήρθαν στα χέρια με την Αστυνομία

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ατλέτικο Μινέιρο με τη Μπόκα Τζούνιορς (3-1 στα πέναλτι). Ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης γρονθοκόπησαν 17χρονο του βραζιλιάνικου συλλόγου και ήρθαν στα χέρια με την Αστυνομία.

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του αγώνα για το Copa Libertadores μεταξύ της Ατλέτικο Μινέιρο και της Μπόκα Τζούνιορς. Οι Βραζιλιάνοι επικράτησαν 3-1 στα πέναλτι, όμως οι εικόνες από τα αποδυτήρια είναι αυτές που κάνουν τον γύρο του κόσμου. Κατά τη διάρκεια της αποχώρησης των δύο ομάδων επικράτησε μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια, με τους φιλοξενούμενους να επιτίθενται και να χτυπούν στο πρόσωπο 17χρονο ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Οι Αργεντίνοι φαίνονται στο video να εκτοξεύουν κάγκελα και να έρχονται στα χέρια ακόμα και με την Αστυνομία που επενέβη.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Το δώρο της Μπαρτσελόνα στον Γιαμάλ για την ενηλικίωσή του
Αυτοί… τρώνε τα εκατομμύρια του Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Εμπουεμό θέλει, η Μπρέντφορντ τον δυσκολεύει-Απορρίφθηκε και νέα προσφορά της Γιουνάιτεντ
Μια ανάσα από την επιστροφή του στη Serie A ο Ιμόμπιλε
Νέος βανδαλισμός στο γκράφιτι του Νίκο Γουίλιαμς-«Γαμ@@@@ έχεις χάσει τον σεβασμό μας»
Ο Μουρίνιο το ξέκοψε για Σάντσο, τον θεωρεί αντιεπαγγελματία και αδιάφορο
Η UEFA έδωσε άδεια υπό προϋποθέσεις στη Λιόν για να αγωνιστεί στο Europa League
Ξανά τραυματίας ο Αλάμπα στη Ρεάλ Μαδρίτης, νοκ-άουτ για ένα μήνα
Οι κορυφαίοι εξτρέμ στον κόσμο για τη σεζόν 2024-2025
Ο Ζιρού επιστρέφει στη Γαλλία για λογαριασμό της Λιλ