Έβαλαν μπουρλότο σε αίθουσα τεκμηρίων-Σκαρφάλωσαν με σκάλα, έριξαν εύφλεκτη ύλη

Την αποθήκη όπου φυλάσσονται τα τεκμήρια των υποθέσεων που βρίσκονται υπό εκδίκαση ενώπιον του Κακουργιοδικείου, στόχευσαν οι άγνωστοι στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες μετέβησαν στο χώρο του Δικαστηρίου της πόλης, γύρω στις δύο τα ξημερώματα και τοποθέτησαν εξωτερική σκάλα, με την οποία ανέβηκαν στον πρώτο όροφο, στο σημείο όπου βρίσκεται η εν λόγω αποθήκη.

Στη συνέχεια, έσπασαν το τζάμι και έριξαν εντός της αποθήκης εύφλεκτη ύλη, την οποία στη συνέχεια πυρπόλησαν. Τη φωτιά κατέσβεσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε, από τη φωτιά καταστράφηκαν τεκμήρια ποινικών υποθέσεων που βρίσκονται υπό εκδίκαση ενώπιον του Κακουργιοδικείου και εξοπλισμός του δικαστηρίου άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Ολυμπιακός πληρώνει το buy-out για Γουόρντ και τον παίρνει στην Αθήνα
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
«O ΠΑΟΚ πίεσε πολύ για τον Ντούντα»
Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Τι Τζέι Σορτς με τον Παναθηναϊκό
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»
Έδεσε με νέο συμβόλαιο τον Λιούις-Σκέλι η Άρσεναλ
Θέλει δεύτερο Χάμπο για τον άξονα η Ντιναμό Βουκουρεστίου
Πόσους θα χωράει και πόσοι θα μπορέσουν να δουν το πρώτο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα
Η Φενέρ διέλυσε την Μπεσίκτας κι έκανε το triple-crown