Μπήκε στην Επταγώνια ο εφιάλτης-«Είδαμε τη φωτιά να έρχεται, κάηκαν σπίτια, για όνομα του Θεού»

Ο πύρινος εφιάλτης, έχει μετατρέψει σε κόλαση τις ορεινές περιοχές Λεμεσού και Λάρνακας, σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό στο πέρασμά του. Η Επταγώνια, βιώνει δραματικές στιγμές αφού κάηκαν σπίτια, με τους κατοίκους να εγκαταλείπουν άρον-άρον το χωριό. Μάλιστα, οι δυνάμεις πυρόσβεσης έχουν στήσει επιχείρηση για διάσωση κατοίκου που είναι σε ξυλουργείο. 

«Εμπήκε η φωτιά στο χωριό, κάηκαν σπίτια βγάλαμε τον κόσμο έξω και τον πήραμε στο Κελάκι, ο αγώνας συνεχίζεται» ανέφερε στον REPORTER ο κοινοτάρχης, Παναγιώτης Τσολάκης. «Είδαμε τη φωτιά να έρχεται, για όνομα του Θεού. Φύγαμε, δεν μπορούσαμε να δούμε το κάθε σπίτι ξεχωριστά όμως. Όλοι μετακινήθηκαν στο Κελάκι».

Ο κ. Τσολάκης σε δραματικούς τόνους ανέφερε πως κινδυνεύουν δέκα χωριά. «Κάηκαν σπίτια και σε άλλα χωριά. Η φωτιά θα φτάσει μέχρι το Μαχαιρά». Εξέφρασε παράπονα και για το πλάνο πυρόσβεσης αναφέροντας ότι ενώ υπάρχει ο σταθμός Πυροσβεστικής στο χωριό, τον πήραν αλλού με αποτέλεσμα να καταστραφεί το χωριό. «Είχαμε ξανά καταστροφές, αλλά όχι σπίτια. Αυτό πρώτη φορά συμβαίνει».  

Σημειώνεται ότι στην Επταγώνια, αυτή τη στιγμή είναι το πιο δύσκολο μέτωπο της φωτιάς.

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
«Δυσαρεστημένος ο Αντετοκούνμπο με την απόφαση των Μπακς να αποδεσμεύσουν τον Λίλαρντ»
Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Πίο Εσπόζιτο: Ένα ονειρεμένο ντεμπούτο στην 11άδα, το «ναι» του Κίβου και το μπλόκο στον… Χόιλουντ!
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Ο Ολυμπιακός πληρώνει το buy-out για Γουόρντ και τον παίρνει στην Αθήνα