Μεγαλώνουν οι αλυσίδες κρουσμάτων στο ποδόσφαιρο, θετικός άλλος ένας ποδοσφαιριστής

Μεγαλώνει η αλυσίδα κρουσμάτων στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού μετά την Ομόνοια και την Ανόρθωση, ακόμη μία ομάδα ανακοινώνει ότι βρέθηκε ακόμη ένας ποδοσφαιριστής θετικός στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, ο Απόλλων είναι η τρίτη κυπριακή ομάδα που ανακοινώνει κρούσμα κορωνοϊού την Τρίτη. Σε ανακοίνωσή της, η ομάδα της Λεμεσού αναφέρει πως η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας υποβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (06/07) σε διαγνωστικά τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19.

«Από τα αποτελέσματα εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα το οποίο αφορά ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Η διαδικασία επαναλήφθηκε με τη μέθοδο PCR και το αποτέλεσμα ήταν και πάλι θετικό. Όλα τα υπόλοιπα τεστ ήταν αρνητικά.

Η ανακοίνωση, καταλήγοντας, τονίζει πως η διαδικασία θα επαναληφθεί και αύριο Τετάρτη (07/07) ακολουθώντας όλα όσα προνοεί το πρωτόκολλο της ΚΟΠ για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου