Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του Κοντίδη

Την τελευταία κούρσα στον τελικό μεταλλίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πραγματοποίησε σήμερα ο Παύλος Κοντίδης, ο οποίος εξήλθε τέταρτος στην κατάταξη, χωρίς να πάρει δυστυχώς, μια θέση στο βάθρο. Ωστόσο, ο Κύπριος ιστιοπλόος, έγραψε για ακόμη μια φορά ιστορία και έκανε ξανά την Κύπρο περήφανη. 

Με μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό, η μητέρα του Παύλου, Αντρούλλα Κοντίδου, έγραψε, «γιε μου ξέρω ότι πικράθηκες και εμείς μαζί σου. Για εμένα είσαι χρυσός, είσαι το καμάρι μου αυτός που έγραψε και γράφει ιστορία!  Παύλο μου το απέδειξες πολλές φορές ότι είσαι άξιος είσαι μαχητής και δεν τα βάζεις κάτω! Πέρασες πολλά φέτος, όμως το πείσμα σου και οι στόχοι σου, το όραμα σου συνέχισαν να σε έχουν σε εγρήγορση». 

Όπως ανέφερε η μητέρα του Κύπριου αθλητή, «δυστυχώς υπάρχουν αδικίες ακόμα και στην Ολυμπιάδα! Δεν κοιτάμε πίσω! Να πορευθείς μπροστά και να πεισμώσεις ακόμα περισσότερο γιέ μου! Σε αγαπώ πολύ πολύ Θα είμαι πάντα δίπλα σου γιε μου 😘❤️».

Δειτε Επισης

Παρακράτηση €48.000 από επιχορήγηση άρσης βαρών στην Ελλάδα λόγω κρουσμάτων ντόπινγκ
Οριστικά στη Σόφια οι εντός έδρας αγώνες της Χαποέλ Τελ Αβίβ σε Euroleague και Αδριατική Λίγκα
Στην έκτη θέση στο Γκραν Σλαμ του Κίελ ο Παύλος Κοντίδης-Επέκτεινε το σερί του στις κούρσες μεταλλίων
Στην κούρσα των μεταλλίων στο Γκραν Σλαμ του Κίελ ο Παύλος Κοντίδης
Μήνυση κατά του Χάρντεν για αμέλεια σε υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης-Κατηγορείται ο ανιψιός του για βιασμό
Τη δημιουργία της Εθνικής Ανδρών Κ20 ανακοίνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης
Αυξημένη ζήτηση για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας για το EuroBasket
Στην πρώτη δεκάδα του Γκραν Σλαμ του Κίελ ο Παύλος Κοντίδης
Ελλάδα και Βοσνία στο Top-6 της ζήτησης εισιτηρίων για το FIBA EuroBasket
Ο ΑΠΟΕΛ πρωταθλητής Κύπρου στην κολύμβηση