Χειροπέδες σε λογίστρια εργοληπτικής εταιρείας-Απέσπασε πέραν των 300,000 ευρώ

Χειροπέδες σε λογίστρια εταιρείας, η οποία κατηγορείται για υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού, πέρασε η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Δύναμης πέρασαν χειροπέδες, βάσει δικαστικού εντάλματος, σε 57χρονη, η οποία εργάζεται ως λογίστρια σε όμιλο εργοληπτικών εταιρειών, αφού δέχθηκαν καταγγελία εναντίον της για υπεξαίρεση τεράστιου χρηματικού ποσού. 

Συγκεκριμένα, η 57χρονη λογίστρια φέρεται ότι από τον Αύγουστο του 2019 μέχρι τις 5 Αυγούστου 2021, πλαστογράφησε πέραν των 270 επιταγών εταιρειών και αφού τις εξαργύρωσε, οικειοποιήθηκαν τα χρήματα, που ξεπερνούν τις 315,000 ευρώ. 

Η 57χρονη οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»