Προσγειωμένος ο Μπεργκ μετά τη νίκη επί της Αντερβπ-«Οι παίκτες το πίστεψαν»

Χαρούμενος για την παρουσία των ποδοσφαιριστών και τη νίκη απέναντι στην Αντερβπ, έμεινε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ.

Σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ανέφερε πως «είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Ενδιαφέρον παιχνίδι πετύχαμε τέσσερα γκολ. Είχαμε ποιοτικά τελειώματα. Είχαμε σκληρή δουλειά στο γήπεδο. Δεν τα παράτησε δεν τα έβαλε κάτω, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Μια σπουδαία εμπειρία για όλους. Υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι κα θα παλέψουμε στον επαναληπτικό. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Είδαμε τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα μέσα γήπεδο. Έχουν ποιότητα».

Σε ερώτηση για το τι άλλαξε με το που έμεινε πίσω στο σκορ η ομάδα του ο Νορβηγός κόουτς είπε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που τα γκολ συμβάλουν στο να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Πολλά μπορούμε να πούμε και για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Η ομάδα έδειξε ένα καλύτερο πρόσωπο. Έδειξε ενθουσιασμό. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα στα πρώτα 30 λεπτά και να βάλουμε την πίεση που θέλαμε. Όμως οι παίκτες βρήκαν τον τρόπο και αντέδρασαν. Οι παίκτες το πίστεψαν. Το πρώτο το γκολ ήταν ένας ωραίος συνδυασμός με Κακουλή και Λοΐζου. Και τα τρία πρώτα γκολ ήταν ποιότητας. Έχουμε ένα καλό ρόστερ και οι αλλαγές βοήθησαν. Δεν είναι στοίχημα να κάνουμε αλλαγές. Ο Άτιεμ βοήθησε πολύ και αυτός με το που μπήκε στο παιχνίδι, αλλά και ο τρόπος που εκτέλεσε και το πέναλτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου