Με κωδικό… Παπαδόπουλος ξεκλειδώνει τρία εκατομμύρια και μεταγραφές η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση απέδειξε απέναντι στην Μπερ Σεβά ότι δεν είναι ούτε κατώτερος αντίπαλος, αλλά ούτε και αουτσάιντερ για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του European Conference League.

H ομάδα της Αμμοχώστου με μια εξαιρετική εμφάνιση στάθηκε στο ύψος της, απέναντι στους Ισραηλινούς κι αν ήταν λίγο πιο τυχερή, θα έπαιρνε το διπλό στην γειτονική χώρα και θα έφερνε τη σειρά στο Αντώνης Παπαδόπουλος, εκεί όπου με όπλο τον κόσμο της η Ανόρθωση θα είχε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Το δοκάρι του Ντέλετιτς και η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Χριστοφή που πέρασε χιλιοστά έξω από το δοκάρι του Αριέλ Αρούς, δεν της έκαναν τη χάρη να σκοράρει κι έτσι οι κυανόλευκοι θα πρέπει να κερδίσουν στην Κύπρο, για να μπουν σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Σίγουρα, το 0-0 είναι καλύτερο από το να είχε ηττηθεί στο Ισραήλ η Ανόρθωση, αφού πλέον ακόμα και με ένα γκολ, οι κυανόλευκοι θα καταφέρουν να πετύχουν ξανά την πρόκριση σε φάση ομίλων, έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια.

Σειρά παίρνει πλέον ο κόσμος της Ανόρθωσης, ο οποίος καλείται να γεμίσει το γήπεδο και να σπρώξει τους παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια στην πρόκριση. Θεωρείται δεδομένο ότι οι Ανορθωσιάτες θα εξανεμίσουν τα περίπου επτάμιση χιλιάδες μαγικά χαρτάκια που θα έχουν στη διάθεσή τους για το παιχνίδι, ώστε να μετατραπούν στον δωδέκατο παίκτη για τον επαναληπτικό.

Πέραν όμως από το πρεστίζ, η Ανόρθωση σε περίπτωση πρόκρισης κυνηγά και ένα ποσό κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα εξασφαλίσει, εάν περάσει στους ομίλους. Με αυτά τα χρήματα καλύπτεται ένα μεγάλο μέρος του φετινού προϋπολογισμού, ενώ παράλληλα ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει στη διάθεσή του ένα επιπρόσθετο κονδύλι για να προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις που θα ενισχύσουν την ομάδα της Αμμοχώστου σε θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής για το δεξί άκρο, με τις πληροφορίες να θέλουν τους κυανόλευκους να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Ντράγκαν Μιχαήλοβιτς. Επίσης, ίσως γίνει προσθήκη ανασταλτικού μέσου και αριστερού ακραίου επιθετικού. Όλα αυτά, σχετίζονται με το τι θα πράξει η Ανόρθωση, στο επερχόμενο παιχνίδι με την Μπερ Σεβά. Εάν καταφέρει να περάσει και να πάρει τα χρήματα, οι μεταγραφές που θα γίνουν, θα είναι από το πάνω ράφι, ειδάλλως, πιθανότατα ο Κετσπάγια να πορευθεί με το υπάρχον ρόστερ, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Παίκτες, προπονητής και κόσμος, με κωδικό… «Αντώνης Παπαδόπουλος» καλούνται να ξεκλειδώσουν τα χρήματα που θα ανοίξουν τον δρόμο για μεταγραφές και οικονομική ένεση στα ταμεία της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΕΟΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν