«Διαφορά από το περσινό έκτρωμα καμία. Ποδοσφαιριστής ο Ντε Βινσέντι

Σκληρή κριτική από τον πρώην πρόεδρο του σωματείου του ΑΠΟΕΛ, Γιάννη Ιωάννου, ο οποίος τόνισε ότι στο πρώτο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Πάφο, δεν είδε κάποια διαφορά, σε σχέση με το περσινό... κακό ΑΠΟΕΛ.

Σε ανάρτηση του ο ανέφερε ότι είναι «έργο Πουρσαϊτίδη αυτό που βλέπουν τα πονεμένα μας μάτια 1000%. Λυπάμαι που το λέω. Φέραμε τόσους παίκτες (αρκετοί ποιοτικότατοι), αλλά κανένα δείγμα ομάδας. Διαφορά από το περσινό έκτρωμα καμία. Επαναλαμβάνω εάν ερώτημα που έθεσα πριν από έναν μήνα. Δεν μας έκανε ο Νσούε και μας κάνει ο Τσεπάκ; Ποδοσφαιρικό μέγα ανέκδοτο. Και βασικός και αναντικατάστατος ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντε Βινσέντι; Πού πάμε ρε;».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «όσο αφορά στα παπαγαλάκια ας πούνε ότι θέλουνε. Λέω τα αυτονόητα και δεν υποκαθιστώ κανένα προπονητή. Είναι κάποια πράγματα που δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις για να τα θίξεις».

Δειτε Επισης

Απογοητευμένος ο Φασουλιώτης για τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ-«Ακούμε πολλά, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε»
Έκπληκτοι στον Άρη από την απόφαση Σπιλέφσκι να αποχωρήσει-«Κανείς αναντικατάστατος»
Πένθος στην Ανόρθωση-Απεβίωσε ο Σωτήρης Μιχαηλούδης
Αλλαγή ώρας στον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Άρης
Δημητρίου για διαιτησία: «Αρχίσαμε να ανησυχούμε»
Η Επεξήγηση των φάσεων από την ΚΟΠ-Σωστές όλες οι αποφάσεις
Μεταβαίνει στην Πολωνία για τον αγώνα με την Ουκρανία η Εθνική Futsal
Η αστυνόμευση αγώνων και η παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών σε φόρουμ της ΟΥΕΦΑ στην Κύπρο
Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της Ομόνοιας για το ντέρμπι αιωνίων
Συνεδρίασε στη Λεμεσό η Επιτροπή Σταδίων και Ασφάλειας της UEFA-Επί τάπητος οι λειτουργίες ασφάλειας